×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 1. maijs
Šodien sveicam: Ziedonis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-03-23
Siguldas 83. skautu un gaidu vienība aicina kļūt par skautu vai gaidu 100 dienās

Lai kļūtu par skautu un gaidu 100 dienās, Siguldas 83. skautu un gaidu vienība aicina iesaistīties programmā “Ceļa zīmes” – trīs mēnešus garā izziņas un socializēšanās programmā. Tajā aicināti piedalīties jaunieši vecumā no 14 līdz 17 gadiem. Pieteikšanās programmai norisinās līdz 28. martam, aizpildot pieteikuma anketu šeit.

Programmas “Ceļa zīmes” mērķis ir radīt vidi, lai jaunieši varētu socializēties ar vienaudžiem, kopīgi pavadīt laiku tiešsaistē, mazliet citādi, kā tas ierasts akadēmiskajā vidē, kā arī varētu apgūt jaunas teorētiskās un praktiskās zināšanas par došanos dabā draudzīgā veidā, pilsonisko aktivitāti un komandas darbu. Piedaloties programmā, dalībniekam būs iespēja apgūt āra dzīves prasmes, kvalitatīvi pavadīt laiku un iegūt jaunus draugus.

Nodarbības vadīs divi aktīvi jaunieši, Mārcis un Karlīna, kuri jau ilgi darbojas skautu un gaidu kustībā un vēlas dalīties ar gadiem vākto pieredzi un zināšanām ar citiem.

Projekta laikā notiks iknedēļas informatīvās un praktiskās nodarbības un darbs grupās tiešsaistē, katru mēnesi notiks kopīgs pasākums, kā arī dalībnieki tiks aicināti uz noslēguma aktivitāti. Jāpiemin, ka visas plānotās norises notiks atbilstoši epidemioloģiskās drošības prasībām.

Plašāka informācija par skautiem un gaidām, kā arī 100 dienu programmu “Ceļa zīmes” apskatāma tīmekļa vietnē www.skautiungaidas.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi