×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 1. maijs
Šodien sveicam: Ziedonis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-03-24
Aicina apmeklēt nepilna laika grupas “Kastanītis” bērnudārzā “Tornīši”

Bērnudārza “Tornīši” nepilna laika grupās “Kastanītis” pieejamas vairākas brīvas vietas, kurās atbilstoši pašvaldības domes saistošajiem noteikumiem tiek uzņemti prioritāri novadā deklarēto ģimeņu bērni. Reģistrēt bērnu pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādē iespējams pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, aizpildot iesniegumu.

Patlaban “Mazajā kastanītī”, kurā tiek uzņemti audzēkņi vecumā no pusotra līdz 3 gadiem, pieejamas 3 brīvas vietas, “Vidējā kastanītī”, kuru apmeklē audzēkņi no 4 līdz 5 gadiem, pieejama viena brīva vieta, savukārt “Lielajā kastanītī”, kurā izglītojas 6–7 gadus veci bērni, pieejamas 4 brīvas vietas.

Nepilna laika dienas grupās “Kastanītis” audzēkņi bērnudārzā uzturas īsāku dienas daļu – vidējās un lielās grupiņas audzēkņi apmeklē nodarbības darbdienās no pirmdienas līdz piektdienai no plkst. 8.00 līdz 14.00, pusdieno, bet neguļ diendusu. Savukārt mazākās grupiņas audzēkņi nodarbības apmeklē 4 dienas nedēļā no plkst. 8.30 līdz 11.45. Tādējādi bērnam ir iespēja socializēties, apgūt savam vecumam atbilstošas prasmes, kā arī pierast pie situācijas, ka drīzumā viņam būs iespēja apmeklēt bērnudārzu uz visu dienu.

Apmeklējot nepilna laika grupu, bērnam tiek saglabāta iespēja rindas kārtībā tikt vēlamajā pirmsskolas izglītības iestādē, aizpildot iesniegumu pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā aicinām sazināties ar Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvaldi, zvanot uz tālruņa numuru 67970914 vai rakstot uz e-pasta adresi eva.uzula@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi