×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 1. maijs
Šodien sveicam: Ziedonis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-03-24
Turpinās projekts par jaunatnes darba politikas izveidi “Starpnovadu tīklošanās”

Paralēli notiekošajam darbam pie jaunveidojamā Siguldas novada stratēģijas izveides, jauniešu iniciatīvu centrs “Mērķis” strādā pie Jaunatnes politikas plānošanas dokumenta, turpinot Izglītības un zinātnes ministrijas atbalstīto projektu “Starpnovadu tīklošanās”. Projekta otrajā posmā Siguldas, Krimuldas, Mālpils un Inčukalna koordinatori ir apzinājuši katra novada pašvaldību un nevalstiskās organizācijas, kuras iesaistās jauniešu darbā. Ar projekta dalībnieku palīdzību ir izzināts, kā šobrīd norit darbs jaunatnes jomā, kā notiek esošo organizāciju sadarbība, kādas ir organizāciju stiprās un vājās puses, kā arī kādi ir pieejamie resursi.

Nākamajā projekta posmā ir paredzēts darbs grupās, kurās tiks diskutēts par jauniešu līdzdalību, izglītību, sociālo iekļaušanu, uzņēmējdarbību un nodarbinātību, veselību un labklājību. Šī posma mērķis ir aktualizēt kopīgu sadarbību visu novadu organizācijās, lai darbs ar jaunatni veiksmīgi noritētu arī attālākajos jaunveidojamā Siguldas novada reģionos. Darba grupās tiks iesaistīti jaunieši un dažādu jomu speciālisti – izglītības, kultūras un sociālie darbinieki, nevalstiskā sektora pārstāvji, interešu izglītības pulciņu vadītāji, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāvis, uzņēmēji. Projekta otrajā posmā ir paredzēts arī izveidot aptaujas anketu jauniešiem, lai izzinātu, kas viņiem ir svarīgs un aktuāls.

Projektā ir iesaistījušies pārstāvji no dažādu novadu organizācijām – jauniešu iniciatīvu centra “Mērķis”, Siguldas novada Bāriņtiesas, Siguldas novada Sociālā dienesta, Krimuldas novada Sociālā dienesta, kultūras centra “Siguldas devons”, Valsts probācijas dienesta Siguldas filiāles, Laurenču sākumskolas, Mālpils novada vidusskolas skolēnu pašpārvaldes, Inčukalna novada domes, biedrības “Māksla labsajūtai”, Krimuldas vidusskolas, Jaunatnes lietu konsultatīvās padomes.

Projekts tika iesniegts Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas projektu konkursā “Starpnovadu un starpinstitūciju sadarbība jaunatnes politikas īstenošanai vietējā līmenī” un tiek īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2020. gada valsts budžeta finansējuma ietvaros, kā arī sadarbojoties ar Siguldas, Krimuldas, Mālpils un Inčukalna novada pašvaldībām.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi