×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-03-29
Siguldas zobārste saņēmusi apbalvojumu “Gada zobārsts 2020”

Latvijas veselības nozares nozīmīgākais pasākums “Gada balva medicīnā” šogad norisinājās jau 11. reizi, un tajā 15 nominācijās tika godināti pērnā gada labākie ārsti, mediķi, slimnīcu darbinieki, veselības iestādes un docētāji. Starp laureātiem nominācijā “Gada zobārsts 2020” tika sveikta Siguldas zobārstniecības “KF Dental” zobārste Dana Burtnieka.

Dana Burtnieka 2016. gadā absolvējusi Rīgas Stradiņa universitātes Stomatoloģijas fakultāti un kā savu pirmo darbavietu izvēlējusies Siguldas zobārstniecību “KF Dental”. Nemainīgā kolektīva sastāvā pavadīti pieci gadi, pakāpeniski palielinot darba apjomu. Patlaban akūtu sāpju gadījumā vai konsultatīvi zobārstniecība mēnesī sniedz palīdzību aptuveni 400–500 pacientiem. “Ļoti nozīmīgs nopelns zobārstniecības ikdienas darbā ir zobārstei D. Burtniekai, jo tieši viņa kopš darba uzsākšanas pārņēmusi lielāko zobārstniecības darba slodzi. Daktere vienmēr ir pretimnākoša un saprotoša, augsti tiek novērtētas viņas prasmes komunikācijā ar bērniem,” balvas saņēmēju raksturo SIA “KF Dental” valdes priekšsēdētāja Kariana Freimane.

Saņemot apbalvojumu, D. Burtnieka izsaka vislielāko pateicību pacientiem, savai ģimenei, īpaši mammai, kura ir ļoti daudz darījusi, lai meita sasniegtu savus mērķus, zobārstniecības “KF Dental” kolektīvam un vadītājai, apliecinot: “Ja darbā ir sajūta, ka esi mājās, tad tā ir tava dvēseles vieta un viss izdodas pats par sevi!”

Jau ziņots, ka gada sākumā noritēja publisks balsojums par kandidātiem deviņās nominācijās – “Gada ģimenes ārsts 2020”, “Gada ārsts speciālists 2020”, “Gada zobārsts 2020”, “Gada ārsta palīgs 2020”, “Gada farmaceits 2020”, “Gada māsa 2020”, “Gada māsas palīgs 2020”, “Gada vecmāte 2020”, “Gada funkcionālais speciālists 2020” un “Gada slimnīca 2020”. Tāpat tradicionāli “Gada balva medicīnā” tiek pasniegta arī nominācijās “Gada jaunais ārsts 2020”, “Gada cilvēks medicīnā 2020”, “Gada notikums medicīnā 2020” un “Gada balva par mūža ieguldījumu medicīnā”. Šajās nominācijās uzvarētājus nosaka Latvijas Ārstu biedrības ekspertu vērtējums. Savukārt nominācijā “Gada docētājs 2020” par saviem mīļākajiem pedagogiem balso Rīgas Stradiņa universitātes un Latvijas Universitātes medicīnas studenti.

Svinīgā “Gada balvas medicīnā 2020” apbalvošanas ceremonija bija vērojama 27. martā televīzijas kanālā TV3 un Dana Burtnieka bija vienīgā ārste, kura saņēmusi apbalvojumu no Siguldas novada. “Gada balvas medicīnā” pasniegšanas pasākumu organizē Latvijas Ārstu biedrība sadarbībā ar Veselības ministriju, Latvijas Jauno ārstu asociāciju un Latvijas Māsu asociāciju, kā arī Latvijas Universitāti un Rīgas Stradiņa universitāti.

Pašvaldība pievienojas sveicieniem, novēlot arī turpmāk darba ikdienā neizsīkstošu enerģiju!


© www.sigulda.lv


Pasākumi