×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-03-29
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests godina darbiniekus arī Siguldā

Sakot paldies par profesionalitāti ikdienas darbā, pašaizliedzību, ieguldījumu un izcilu veikumu kritiskos izsaukumos, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests apbalvojis vairāk nekā 100 savus darbiniekus no visas Latvijas. Par teicamu darbu godināti brigāžu mediķi, dispečeri, operatīvo transportlīdzekļu vadītāji, Specializētās medicīnas centra ārsti un personāls, kā arī citu dienesta struktūrvienību darbinieki. Apbalvojumus saņēmuši arī Vidzemes reģionālā centra Siguldas neatliekamās medicīniskās palīdzības punkta darbinieki.

Apbalvojums “Atzinības raksts”, ko piešķir par konkrētos gadījumos apliecinātu augstu profesionalitāti neatliekamās medicīniskās palīdzības organizēšanā vai nodrošināšanā īpaši kritiskās situācijās, spējot pieņemt tūlītējus, atbildīgus un atbilstošus lēmumus, lai glābtu un saglabātu pacientu dzīvības, piešķirts Laurai Virsniecei – Vidzemes reģionālā centra Siguldas neatliekamās medicīniskās palīdzības punkta brigādes vadītājai-neatliekamās medicīnas ārsta palīdzei, kā arī Kasparam Jansonam – Vidzemes reģionālā centra Siguldas neatliekamās medicīniskās palīdzības punkta vecākajam operatīvā medicīniskā transportlīdzekļa vadītājam.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests apbalvojis ne vien tos dienesta darbiniekus, kuri īpaši sarežģītās situācijās paveikuši visu iespējamo un neiespējamo, glābjot cilvēku dzīvības, bet arī tos, kuri ikdienā un daudzu gadu garumā savas zināšanas un enerģiju pašaizliedzīgi velta dienestam. Apbalvojumi pasniegti vairākās nominācijās – “Mūža ieguldījums”, “Par profesionalitāti”, “Par ieguldījumu”, “Par pašaizliedzību” un “Atzinības raksts”.

Pandēmijas un valstī noteikto epidemioloģisko drošības pasākumu dēļ pie laureātiem apbalvojumi tika nogādāti individuāli.


© www.sigulda.lv


Pasākumi