×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-03-30
Uzsākta Limbu ceļa pārbūve

Lai veicinātu uzņēmējdarbības attīstību un palielinātu privāto investīciju apjomu Siguldas novadā, martā uzsākta Limbu ceļa pārbūve visā tā garumā starp valsts autoceļu Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) un Saltavota ielu. Šobrīd veikti sagatavošanās darbi un uzsākta lietus ūdens novadīšanas sistēmas izbūve. Iedzīvotāji aicināti sekot līdzi satiksmes organizācijas izmaiņām; satiksmes organizācijas shēma apskatāma šeit.

Limbu ceļa pārbūves laikā tiks izbūvēts asfalta segums ar lietus ūdens novadi, apvienotais gājēju un velo ceļš, kā arī ielas apgaismojums. Ceļa pārbūves darbus veic SIA “Vianova”; tos plānots noslēgt līdz šā gada būvniecības sezonas beigām.

Ceļa pārbūve tiek veikta projekta “Uzņēmējdarbības atbalsta pasākumi Siguldas novada pašvaldības ražošanas apbūvei pieguļošajās teritorijās – Limbu ceļa pārbūve” ietvaros. Projekta kopējās attiecināmās izmaksas ir 1 223 090,98 eiro, no kā Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums ir 1 039 627,33 eiro. Projekta īstenošanas rezultātā tiks veicināta 28 jaunu darbavietu radīšana, kā arī veicinātas nefinanšu investīcijas esošās teritorijas komersantu nemateriālajos ieguldījumos un pamatlīdzekļos vismaz 5 miljonu eiro apmērā.


© www.sigulda.lv


Pasākumi