×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-04-14
Arī nākamnedēļ Siguldas novadā turpināsies klātienes mācības

Ņemot vērā aktuālos Slimību profilakses un kontroles centra datus, Siguldas novads arī nākamnedēļ iekļauts drošo skolu sarakstā, līdz ar to mācības klātienē jau trešo nedēļu turpināsies visās Siguldas novada vispārējās izglītības skolās 1.–6. un 12. klašu posmos, gan arī rotācijas kārtībā 7.–11. klašu posmos.

Stundu grafiki un telpas ir pielāgotas mācību norisei, un pedagogi un skolēni atzīst klātienes mācību nozīmību kvalitatīva izglītības procesa nodrošināšanai. Nākamajā nedēļā tiks uzsākta pedagogu vakcinācija pret Covid-19.

Jau ziņots, ka saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem par epidemioloģiskās drošības pasākumiem mācību procesa īstenošanu klātienē izglītības iestāžu 1.–6. un 12. klasē, kā arī rotācijas kārtībā 7.–11. klasē drīkst atsākt novados, kuros epidemioloģiskie apstākļi to pieļauj (pašvaldībās ar 14 dienu kumulatīvo rādītāju zem 220). Siguldas novadā pēdējās nedēļās kumulatīvajam rādītājam ir tendence samazināties; pēc 13. aprīļa datiem 14 dienu kumulatīvais rādītājs novadā ir 111.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi