×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-04-21
Atvieglota kārtība transportlīdzekļu kustībai Siguldas novada kapsētu teritorijās

Iestājoties labvēlīgiem laikapstākļiem, Siguldas novada kapsētās notiek intensīvi sakopšanas darbi, tādējādi Siguldas novada pašvaldība ir lēmusi atvieglot transportlīdzekļu iebraukšanas kārtību novada kapsētu teritorijās, tās padarot pieejamākas iedzīvotājiem ar grūtībām pārvietoties un tiem, kas ved uz tuvinieku kapiem ziedu kastes, podus un citus labiekārtošanas rīkus. Turpmāk nebūs nepieciešama atļaujas saņemšana iebraukšanai teritorijā, tāpēc aicinām ikvienu šo nepieciešamību atbildīgi izvērtēt.

Ņemot vērā to, ka kapsētu biežākie apmeklētāji ir cilvēki gados un nereti ar grūtībām pārvietoties, kā arī novērtējot novada iedzīvotāju un kapsētu apmeklētāju augsto apziņas kultūru bez pamatota iemesla neiebraukt kapsētu teritorijā, pašvaldība tuvākajā laikā veiks korekcijas zīmju izvietojumā. Turpmāk zem visām iebrauktuvēs izvietotajām ceļa zīmēm “Braukt aizliegts” vai “Iebraukt aizliegts” tiks izvietota informatīva papildzīme jeb plāksne, kas atļauj teritorijā iebraukt invalīdiem un personām ar pārvietošanās grūtībām.

Vienlaikus pašvaldība aicina iedzīvotājus ievērot noteiktos ceļu satiksmes noteikumus un izvērtēt nepieciešamību iebraukt kapsētas teritorijā tā, lai nodrošinātu mierīgu kapsētas apmeklējumu visiem novada iedzīvotājiem un netraucētu kapsētās notiekošo bēru norisi. Kapsētas apmeklētāji aicināti savas automašīnas vai citus mehāniskos transporta līdzekļus novietot kapsētas apmeklētājiem paredzētajās stāvvietās – kapsētas stāvlaukumā, kurā iekārtotas 17 stāvvietas (tai skaitā divas – invalīdiem), un stāvlaukuma tuvumā esošajās jaunizbūvētajās 16 stāvvietās paralēli Miera ielai. Kapsētas apmeklētāju lietošanai pieejams ir arī Paradīzes kalna stāvlaukums ar 46 stāvvietām.

Papildu informācijas saņemšanai, kā arī kapsētu apsaimniekošanas jautājumos aicinām sazināties ar Siguldas novada kapsētu pārzini Edīti Švalkovsku, zvanot uz tālruņa numuru 26402201 vai rakstot uz e-pasta adresi kapsetas@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi