×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-04-28
Aicina izteikt viedokli par skrejriteņu nomas pakalpojumu Siguldas pilsētā

Lai veicinātu ātru un ērtu iedzīvotāju pārvietošanos Siguldā, kā arī piedāvātu tūristiem iespēju Siguldas pilsētas centru un netālu esošos tūrisma objektus apbraukt ar skrejriteni,  Siguldas novada pašvaldība plāno organizēt konkursu uzņēmējiem par tiesībām pilsētā sniegt elektrisko skrejriteņu nomas pakalpojumu. Tādējādi ikviens varētu pārvietoties nu jau ierastajā lielpilsētas manierē.

Lai uzņēmējam, kurš iegūs tiesības veikt šo skrejriteņu nomu, dotu vadlīnijas un sagatavotu pašvaldības uzstādījumu, aicinām iedzīvotājus izteikt viedokli, kur būtu nepieciešams novietot skrejriteņu saņemšanas un nodošanas punktus. Aptauja tiks organizēta līdz 5. maijam.

Patlaban, apsekojot pilsētas teritoriju un izvērtējot pašvaldības īpašumā esošās zemes, vairākus skrejriteņu nomas punktus varētu izvietot pilsētas centrā, savukārt ārpus pilsētas centra, piemēram, pie “Šokolādes”, Kaķīškalnā/Laurenčos, Ķiparos, pie Siguldas 1. pamatskolas un pie Siguldas pagasta Kultūras nama šādus punktus varētu veidot, ja iedzīvotāji uzskatītu, ka šie transportlīdzekļi būtu noderīgi ikdienas lietošanai, lai ātri un ērti nokļūtu no attālākiem pilsētas punktiem uz centru, sabiedrisko transportu vai citu pakalpojumu saņemšanas vietu.

Ņemot vērā to, ka pašvaldība savu īpašumā esošo zemi nevar nodot lietošanā bez konkursa, tas tiek organizēts, lai jebkurš no pakalpojumu sniedzējiem varētu piedalīties konkursā un tajā noteiktajā kārtībā iegūt tiesības uz noteikti laiku piedāvāt skejriteņu nomas pakalpojumu.


© www.sigulda.lv


Pasākumi