×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-05-07
No 2022. gada 1. jūlija sabiedrisko transportu nodrošinās AS “Nordeka”

Autotransporta direkcija informē, ka ir noslēgts 10 gadu līgums ar AS “Nordeka” par sabiedriskā transporta pakalpojumu nodrošināšanu maršrutu tīkla daļā “Limbaži, Sigulda”. Līgums stāsies spēkā 2022. gada 1. jūlijā.

Maršrutu tīkla daļā “Limbaži, Sigulda” pasažieri iegūs augstas kvalitātes pakalpojumus, kas tiks nodrošināti ar autobusiem, kuru vidējais vecums 10 gadu periodā būs 3,49 gadi; informācija par gaidāmajām pieturām autobusos tiks paziņota gan audio, gan vizuāli; visi transportlīdzekļi būs aprīkoti ar elektronisku maršruta zīmi, drošības jostām, bezvadu internetu (wi-fi), kā arī tajos būs pieejami bezskaidras naudas norēķini. 38% autobusu būs aprīkoti ar velosipēdu turētājiem; vidēji vismaz 60% autobusu būs uzstādīts pacēlājs, nodrošinot transportlīdzeklī vismaz vienu vietu, kas paredzēta personai ratiņkrēslā; 10% no visiem pakalpojumu nodrošināšanā katru gadu izmantojamajiem autobusiem būs bezizmešu.

Konkursā par sabiedriskā transporta pakalpojumu nodrošināšanu maršrutu tīkla daļā “Limbaži, Sigulda” par uzvarētāju sākotnēji tika pasludināta AS “Nordeka”, tomēr Iepirkumu uzraudzības birojs uzdeva Iepirkumu komisijai pārvērtēt viena pretendenta – AS “CATA” – sagatavoto piedāvājumu. Pārvērtējot rezultātus, Iepirkumu komisija atzina, ka uzvarējusi AS “Nordeka”. AS “CATA” kopējā vērtējumā ieguva mazāk punktu, kā arī tās finanšu piedāvājums bija būtiski augstāks nekā citiem pretendentiem. Iepirkumu uzraudzības birojs akceptējis šo Iepirkumu komisijas lēmumu.


© www.sigulda.lv


Pasākumi