×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 1. maijs
Šodien sveicam: Ziedonis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-05-12
Balsošana vēlētāja atrašanās vietā tiks organizēta arī iepriekšējās balsošanas dienās

5. jūnijā notiks pašvaldību vēlēšanas, un Siguldas novada pašvaldības vēlēšanu komisija informē, ka situācijās, ja vēlētājs veselības stāvokļa dēļ nevar ierasties vēlēšanu telpās, iecirkņa komisija, pamatojoties uz vēlētāja vai viņa uzticības personas rakstveida iesniegumu, organizēs balsošanu šī vēlētāja atrašanās vietā. Šogad balsošana vēlētāja atrašanās vietā tiks organizēta arī iepriekšējās balsošanas dienās – 31. maijā, 3. jūnijā un 4. jūnijā.

Lai pieteiktu balsošanu vēlētāja atrašanās vietā, aicinām savlaicīgi aizpildīt iesniegumu un to, sākot no 31. maija, nogādājot tuvākajā vēlēšanu iecirknī vai nosūtot pa pastu Siguldas novada pašvaldības vēlēšanu komisijai Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, vai elektroniski, parakstītu ar drošu elektronisko parakstu, nosūtot uz e-pasta adresi madara.skrastina@sigulda.lv.

Iesniegumā jānorāda:

  • vārds, uzvārds;
  • personas kods;
  • iemesls, kādēļ nepieciešama balsošana vēlētāja atrašanās vietā (veselības stāvokļa dēļ vai esat slimnieka aprūpētājs);
  • precīza adrese, kur jāierodas;
  • tālruņa numurs;
  • ieteicams norādīt arī ēkas ārdurvju kodu, ja tāds ir;
  • vai atrodas vai neatrodas izolācijā, mājas karantīnā vai pašizolācijā saistībā ar Covid-19 infekcijas saslimšanu vai inficēšanās riskiem;
  • vēlamais balsošanas datums (31. maijs, 3., 4. vai 5. jūnijs)
  • iesniegums jāparaksta.

Ja iesniegumu vēlētāja vārdā iesniedz un paraksta vēlētāja uzticības persona, iesniegumā papildus jānorāda arī uzticības personas vārds, uzvārds un tālruņa numurs.

Iesnieguma veidlapa pieejama šeit.

Atgādinām, ka vēlēšanu dienā, 5. jūnijā, pēc plkst. 12.00 saņemtie pieteikumi tiks izpildīti, ja vēlēšanu iecirkņa komisijai būs iespējams ierasties pie vēlētāja līdz iecirkņu slēgšanai, plkst. 20.00.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada pašvaldības vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja
Madara Skrastiņa
e-pasts: madara.skrastina@sigulda.lv, tālruņa numurs: 26551522

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi