×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-05-13
Labklājības ministrija izveido darba sludinājumu vietni cilvēkiem ar invaliditāti

Lai veicinātu cilvēku ar invaliditāti nodarbinātību un iekļaušanu darba tirgū, Labklājības ministrijas kampaņas “Dara citādi – izdara tāpat!” ietvaros tīmekļa vietnē www.cilveksnevisdiagnoze.lv izveidota darba sludinājumu sadaļa. Turpmāk vietnē cilvēkiem, kuri vēlas atrast darbu, būs iespēja izveidot profilu, norādot savas prasmes un spējas. Savukārt darba devēji varēs iepazīties ar šiem profiliem un uzaicināt cilvēkus uz darba intervijām.

Izveidot savu profilu aicināti tieši cilvēki ar invaliditāti. Lai darba devēji gūtu ieskatu par darbinieka spējām un vides pielāgošanas nepieciešamību, darba meklētājiem savos profilos ir jānorāda invaliditātes veids, vēlams arī invaliditātes grupa. Iecerēts, ka sadaļu apmeklēs dažādu organizāciju – komercuzņēmumu, iestāžu, sabiedrisko organizāciju pārstāvji, tādējādi veicinot cilvēku ar invaliditāti iekļaušanu gan darba tirgū, gan sabiedrībā kopumā.

Izveidotie profili un sludinājumi būs pieejami arī pēc kampaņas beigām, dodot iespēju cilvēkiem arī turpmāk izveidot savus profilus. Tāpat vietne varētu kļūt par sava veida sociālās atbildības platformu uzņēmumiem un zīmoliem, kuri būs gatavi pieņemt darbā cilvēkus ar invaliditāti.

Kampaņa tiek finansēta no Labklājības ministrijas Eiropas Sociālā fonda Tehniskās palīdzības projekta līdzekļiem.

Informāciju sagatavoja:
Labklājības ministrijas Komunikācijas nodaļas vadītāja
Aiga Ozoliņa


© www.sigulda.lv


Pasākumi