×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 4. maijs
Šodien sveicam: Vizbulīte, Viola, Vijolīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-05-13
Aicina reģistrēt decentralizētās kanalizācijas sistēmas

SIA “Saltavots” ir apkopojis informāciju par tiem Siguldas novada nekustamajiem īpašumiem, kuros ir decentralizētās kanalizācijas sistēmas un kuras vēl nav reģistrētas decentralizēto kanalizācijas sistēmu reģistrā, un atgādina, ka saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem un pašvaldības saistošajiem noteikumiem līdz šā gada 31. decembrim ir jāreģistrē tās decentralizētās kanalizācijas sistēmas, kas atrodas Siguldas pilsētā un Siguldas pagasta blīvi apdzīvotās teritorijās – Ķiparos, Kalnabeitēs un Peltēs, kā arī Jūdažu, Mores un Allažu ciemos.

Lai informētu apbūvēto zemesgabalu decentralizēto kanalizācijas sistēmu īpašniekus par veicamajām darbībām, kuri vēl nav tās reģistrējuši, ir sagatavotas informatīvas vēstules, kuras tiks nogādātas pastkastītēs līdz maija beigām.

Tiem nekustamo īpašumu īpašniekiem, kuriem ir iespēja pieslēgties pie centralizētās sadzīves kanalizācijas tīkliem, vēstulēs būs norādīta informācija par šo iespēju. SIA “Saltavots” aicina izvērtēt iespējas pieslēgt nekustamos īpašumus pie centralizētās kanalizācijas sistēmas.

Aktuālā informācija decentralizēto kanalizācijas sistēmu īpašniekiem aplūkojama šeit. Savukārt aktuālā informācija par asenizācijas pakalpojumu sniedzējiem apskatāma šeit.


© www.sigulda.lv


Pasākumi