×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-05-17
Siguldā savu dzimšanas dienu atzīmē Radio SWH

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 15. maijā, Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā viesojās Radio SWH dzimšanas dienas izbraukuma studija. Tajā četru stundu garumā pie Radio SWH ētera personībām Andra Freidenfelda un Evijas Gulbes ar patiesām sarunām, lielisku mūziku, lustīgām dejām un bagātīgu humora devu viesojās Siguldas mūziķi, sportisti, aktīvā un piedzīvojuma uzņēmēji, pārstāvji no radošajiem kvartāliem, ļaujot klausītājiem pie radioaparātiem visā Latvijā uzzināt par aktualitātēm un iespējām, kā šovasar piedzīvot Siguldu.

Radio SWH izveidotajā studijā viesojās Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics, “Siguldas Attīstības aģentūras” direktore Dace Preisa, apģērbu zīmola “PIENALOTÉ” radītāja Agnija Ivanova un uzņēmuma “La Fête picnic” izveidotāja Madara Vaido, grupas “Dzelzs vilks” mūziķis Juris Kaukulis, “Siguldas saimes” vadītāja Dace Mežavilka, kamaniņu karaļi Juris un Andris Šici, koncertzāles “Baltais flīģelis” vadītājs Juris Lisenko un viesnīcas “Hotel Sigulda” pārstāve Liene Grīnhofa. Par gaidāmajiem Siguldas svētkiem, kas tiks svinēti jau 29. maijā, pastāstīja kultūras centra “Siguldas devons” producente Ilze Jakubovska. Dzimšanas dienas izbraukuma ētera izskaņā radio personībām pievienojās arī Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics.

Visām Radio SWH ētera personībām no Siguldas novada tika dāvināts īpašais Siguldas simbols – Siguldas spieķis – kopā ar ievu ziediem, kā arī Siguldas novada uzņēmēju gardumu grozs no Jāņa Tirgus.

Jau ziņots, ka Sigulda ir viena no 16 Latvijas pilsētām un novadiem, kuros laikposmā no 5. līdz 21. maijam, svinot savu 28 gadu dzimšanas dienu, viesojas Radio SWH. Latvijas novadu izziņas tūrē radio apceļo Latviju, iepazīst konkrēto vietu dabu, sniegtās iespējas, kā arī viesojas pie saviem klausītājiem novados.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi