×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-05-19
Siguldas biznesa inkubatorā atbalstīs 33 biznesa idejas un jaunos uzņēmumus

Šogad pavasara uzņemšanā Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) pirmsinkubācijas un inkubācijas programmām Siguldas biznesa inkubatorā tika saņemti 67 pieteikumi, no tiem programmās uzņemti 33 dalībnieki. Inkubācijas programmai saņemti 29 jauno uzņēmumu pieteikumi,  dalību programmā turpinās 7 dalībnieki. 32 pieteikumus pirmsinkubācijas programmai iesniedza biznesa ideju autori, no tiem programmā startēs 20 idejas. Šogad programmās būs arī 6 diasporas pārstāvji no Šveices, Kanādas, Grieķijas, Dānijas un Horvātijas.

Kā norāda Siguldas biznesa inkubatora vadītāja Dace Vanaga, pretendenti pieteicās ar inovatīviem un zināšanās balstītiem produktiem un pakalpojumiem. Vērojot tendences, var secināt, ka komersanti meklē un atrod visdažādākos risinājumus, kas piedāvā iespējas pielāgoties produktu un pakalpojumu realizēšanā globālo pārmaiņu situācijā. Uzņēmēju piedāvātie risinājumi saistīti gan ar ekoinovatīvu produktu ražošanu, gan informācijas un komunikāciju tehnoloģiju risinājumiem.

Inkubatora mērķis ir atbalstīt jaunu, dzīvotspējīgu un konkurētspējīgu komersantu izveidi un attīstību, nodrošinot fiziskas personas un komersantus ar uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai nepieciešamo vidi, konsultācijām, apmācībām, mentoru atbalstu un grantu līdzfinansējumu. LIAA Siguldas biznesa inkubatora darbības teritorija ir Siguldas, Mālpils, Inčukalna, Garkalnes, Ādažu, Carnikavas, Saulkrastu, Sējas, Krimuldas, Limbažu un Salacgrīvas novads. Nākamā uzņemšana LIAA biznesa inkubatoros norisināsies rudenī, jaunie dalībnieki pieteikumus varēs iesniegt septembrī.


© www.sigulda.lv


Pasākumi