×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-05-20
Siguldas novada bibliotēka aicina iesūtīt savu foto vai zīmējumu stāstu

Lai veicinātu vietējās kopienas pandēmijas laika kultūras izpausmju savstarpēju iepazīšanu, Siguldas novada bibliotēka aicina ar īpašiem foto un zīmējumu stāstiem iesaistīties Pasaules dienai “Kultūras daudzveidība dialogam un attīstībai” veltītā aktivitātē, ko veiks ne tikai 21. maijā, bet līdz pat 2. jūnijam, tādējādi sekmējot kultūras bagātību kopuma un tā savstarpējās mijiedarbības apzināšanu vietējā sabiedrībā. 21. maijs – Pasaules diena “Kultūras daudzveidība dialogam un attīstībai”. Šīs dienas mērķis ir izcelt kultūras daudzveidības nozīmi sabiedrības attīstības un labklājības sekmēšanā.

Pandēmijas radīto ierobežojumu apstākļos ir pavadīts jau vairāk nekā gads, kura laikā katrs esam paveicis vai atklājis sev ko jaunu – vai tā būtu kāda ar kultūru saistīta aizraušanās vai pilnīgi no jauna uzsākta lieta. Siguldas novada bibliotēka aicina iedzīvotājus dalīties savā pieredzē un iesūtīt savu foto vai zīmējumu stāstu “Ko neticamu sev esi paveicis pandēmijas laikā?”, kurā aicina dalīties ar saviem interesantākajiem atklājumiem, stāstiem, bildēm, atziņām par to, ko jaunu sev esi atklājis vai sācis darīt, piemēram, sācis apgūt jaunu svešvalodu vai izlasījis vairāk grāmatu nekā parasti, vai atklājis kādu neredzētu vietu Siguldas novadā. Ja ir vēlme iesūtīt vairāk nekā vienu foto, bibliotēka aicna veidot kolāžu, klāt pievienojot savu atziņu. Foto un zīmējumu stāstus bibliotēka gaidīs līdz 2. jūnijam e-pastā biblioteka@sigulda.lv. Iegūtie materiāli var tikt publicēti.

Šajā laikā arī Siguldas novada bibliotēkas darbinieces dalīsies savās fotogrāfijās un atziņās, ko varēs apskatīt bibliotēkas lapās sociālo tīklu vietnēs Facebook un Twitter.


© www.sigulda.lv


Pasākumi