×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-05-27
5. un 6. jūnijā Siguldas pils kvartālā un tā apkārtnē norisināsies stādu tirgus

Latvijas Stādu parādes organizatore Sabīna Alta informē, ka, pielāgojoties epidemioloģiskajai situācijai, Siguldā tomēr norisināsies nu jau ierastā Latvijas Stādu parāde, tomēr tai izvēlēts cits formāts. Stādu tirgus Siguldas pils kvartālā un tā apkārtnē norisinās tādēļ, ka tur iespējams sadalīt tirdzniecības zonas, ievērojot valstī noteiktos noteikumus, lai visiem būtu droši – gan stādu tirgotājiem, gan stādu pircējiem.

Siguldas pils kvartāls un apkārtējā teritorija tiks sadalīta 7–8 zonās – Siguldas Jaunās pils dārzā, laukumā pie Paviljona, Pils dīķa apkārtnē, stāvlaukumā pie ieejas Siguldas pils kvartālā, ābeļdārzā un citviet šajā teritorijā. Tirdzniecība norisināsies no plkst. 9.00 līdz 17.00, un tirgus apmeklētāji tiks aicināti ievērot visus drošības pasākumus, kā arī doties pa vienvirziena maršrutu.

Visu iesaistīto pušu drošībai tiks slēgta automašīnu satiksme pie Krišjāņa Barona lokveida krustojuma un nedēļas nogalē tiks mainīta satiksmes organizācija tuvējās ielās, lai atļautu papildu automašīnu novietošanu tuvāk tirdzniecības zonai. Plašāka informācija sekos nākamajā nedēļā.

Pasākuma organizatori aicina apmeklētājus ņemt vērā piesardzības pasākumus un uzņemties individuālo atbildību par savu veselību, tirgus teritorijā nēsāt deguna un mutes aizsegus, dezinficēt rokas un ievērot 2 metru distanci.

Atgādinām, ka Latvijas Stādu parādi rīko Stādu un kūdras inovāciju fonds sadarbībā ar Stādu audzētāju biedrību un Siguldas novada pašvaldību. Šogad Stādu parāde svinēs 17. gadu jubileju.

 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv


Pasākumi