×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-05-27
Vasaras mēnešos izmaiņas autobusu kustībā

Noslēdzoties mācību gadam un sākoties skolēnu vasaras brīvlaikam, sabiedriskais transports no 1. jūnija kursēs brīvlaika režīmā. Pasažieri pirms brauciena ir aicināti savlaicīgi pārliecināties par aktuālo autobusu kustības sarakstu tīmekļa vietnēs www.atd.lv un www.1188.lv, zvanot uzziņu dienestam 1188 vai Siguldas autoostas biļešu kasē. Atsaucoties uz iedzīvotāju ierosinājumu, maršruta 3113 “Sigulda–Laurenči–Institūts–Sigulda” reiss plkst. 13.00 no Siguldas autoostas turpinās kursēt arī vasaras mēnešos.

Biļeti braucienam iespējams iegādāties Siguldas autoostas biļešu kasē, tiešsaistē vai maksājot ar bankas norēķinu karti autobusā.

Siguldas novada pašvaldības Transporta nodaļa aicina novada iedzīvotājus sniegt ierosinājumus vēlamajām izmaiņām sabiedriskā transporta kustībā Siguldas novadā. Saņemtie priekšlikumi tiks apkopoti to saņemšanas secībā un kalpos par pamatu izmaiņu rosināšanai sabiedriskā transporta maršrutos, ko pārrauga VSIA “Autotransporta direkcija” un nodrošina pārvadātājs – AS “CATA”.

Atgādinām, ka braukšanas maksas atvieglojumus 100% apmērā,uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, var saņemt Siguldas novada pašvaldības domes saistošajos noteikumos “Par braukšanas maksas atvieglojumiem sabiedriskajā transportā” noteiktās kategorijas. Lai saņemtu autobusa biļeti ar 100% braukšanas maksas atlaidi, Siguldas novada iedzīvotājiem, kuriem pienākas braukšanas maksas atlaide, nepieciešams uzrādīt Siguldas novada iedzīvotāja ID karti. Pasažieriem, kuri nevarēs uzrādīt derīgu Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, jāmaksā pilna biļetes cena atbilstoši AS “CATA” cenrādim. ID kartes darbības traucējumu gadījumā aicinām vērsties Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3.


© www.sigulda.lv


Pasākumi