×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-06-28
SIA “Jumis” turpinās darbību līdzšinējās atkritumu apsaimniekošanas teritorijās

No šā gada 1. jūlija Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likumā stāsies spēkā noteikumi, kas paredz būtiskas izmaiņas Latvijas novadu teritoriālajā iedalījumā. Ņemot vērā pašreizējos noteikumus par atkritumu apsaimniekošanas reģioniem, vides apsaimniekošanas uzņēmums Siguldas pilsētas SIA “Jumis” savu darbību turpinās visās līdzšinējās darbības teritorijās, sniedzot atkritumu izvešanas un citus vides pakalpojumus esošajā kārtībā, kā arī turpinās attīstīt atkritumu šķirošanas infrastruktūru tajās.

Siguldas pilsētas SIA “Jumis” savus pakalpojumus nodrošina Siguldas un Mālpils novadā atbilstoši pašvaldību veiktajiem iepirkumiem un spēkā esošajiem saistošajiem noteikumiem par atkritumu apsaimniekošanu. Pēc 1. jūlija Mālpils un arī citi novadi tiks iekļauti jaunajā Siguldas novadā, taču uzņēmums savu darbību turpinās atbilstoši līdzšinējai reģionālajai kārtībai.

Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” apsaimniekošanas reģioni pēc 1. jūlija:

  • Siguldas novada Siguldas pilsēta un Siguldas, Allažu, Mores pagasti;
  • Mālpils pagasts (no 1. jūlija tiek iekļauts Siguldas novadā).
     

SIA “Jumis” informē, ka pēc gaidāmajām reģionālajām izmaiņām SIA “Jumis” klientiem paliek spēkā visi līdzšinējie noslēgtie līgumi par atkritumu apsaimniekošanu, kā arī tajos iekļautie nosacījumi. Tāpat, atbilstoši apsaimniekošanas reģionam, saglabāsies līdzšinējā maksa par sadzīves atkritumu izvešanu, kā arī paliks spēkā pašreizējie sadzīves un šķiroto atkritumu izvešanas grafiki.

Plašāka informācija par Siguldas pilsētas SIA “Jumis” aktualitātēm un pakalpojumiem pieejama www.jumis.lv, kā arī zvanot uz tālruņa numuru 26112288 vai rakstot uz e-pasta adresi info@jumis.lv.


© www.sigulda.lv


Pasākumi