×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-06-30
Pusgada laikā e-pakalpojumu pieprasījums ir pieaudzis

Līdz šā gada jūnija beigām Siguldas novada pašvaldībā būtiski palielinājies saņemto neklātienes pakalpojumu skaits. Pirmā pusgada laikā, no 1. janvāra līdz 30. jūnijam, saņemti 1608 pieteikumi, kas ir jau turpat 70% no visiem pērn gada laikā sniegtajiem e-pakalpojumiem. Tāpat palielinājies arī pašvaldības elektroniski izsūtīto dokumentu skaits, kas ļauj turpināt virzību videi draudzīgākā virzienā, lai pašvaldības darbā un novada teritorijā ieviestu ilgtspējīgas saimniekošanas metodes.

 

Pirmā pusgada laikā pieprasītākie e-pakalpojumi:

Šobrīd pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv iedzīvotājiem pieejami 33 e-pakalpojumi, bet jau rīt, 1. jūlijā, tiks aktivizēts vēl viens jauns e-pakalpojums “Pieteikums uz pasākumu medaļas “Esmu dzimis Siguldas novadā” saņemšanai”, kā rezultātā būs pieejami 34 e-pakalpojumi. Tāpat e.sigulda.lv ir apskatāms Pirmsskolas izglītības iestāžu reģistrs, Laulību reģistrācijas kalendārs, Koku zāģēšanas maksas kalkulators un Siguldas novada bibliotēku kopkatalogs.

Aicinām arī turpmāk sazināties ar pašvaldību attālināti, izmantojot pašvaldības pakalpojumu portālu e.sigulda.lv. Saziņa ar Pakalpojuma centra darbiniekiem notiek arī pa e-pastu pakalpojumucentrs@sigulda.lv un bezmaksas informatīvo tālruni 80000388. Iesniegumu, kas adresēts pašvaldībai un parakstīts ar drošu elektronisko parakstu, var sūtīt uz pašvaldības oficiālo e-pasta adresi pasts@sigulda.lv.

Samazinoties Covid-19 izplatībai, Pakalpojumu centrs Raiņa ielā 3 ir atvērts un, ievērojot drošības pasākumus, tostarp valkājot sejas aizsargmaskas un distancējoties, klātienē klientus bez iepriekšēja pieņem:

  • pirmdienās: plkst. 8.00–18.00;
  • otrdienās: plkst. 8.00–17.00;
  • trešdienās: plkst. 8.00–17.00;
  • ceturtdienās: plkst. 8.00–18.00;
  • piektdienās: plkst. 8.00–17.00;
  • sestdienās un svētdienās – slēgts.

Atgādinām, ka pašvaldības saziņa ar iedzīvotājiem notiek arī sociālo tīklu vietnēs Facebook, Instagram un Twitter, kā arī tīmekļa vietnē www.sigulda.lv.


© www.sigulda.lv


Pasākumi