×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-07-01
Jaunie basketbolisti rūdās Latvijas izlases trenera Visocka-Rubeņa vadībā

30. jūnijā Raiņa parkā viesojās Latvijas vīriešu basketbola izlases treneris Artūrs Visockis-Rubenis, kurš “R.R. fonda” organizētā atvērtā labdarības treniņa laikā mācīja dzīves un basketbola gudrības Siguldas novada bērniem un jauniešiem.

Pusotras stundas garumā tika aizvadīts intensīvs treniņš, kurā tika uzasinātas ne tikai censoņu basketbola prasmes, bet arī mentālā sagatavotība. Treniņa sākumā Artūrs Visockis-Rubenis izklāstīja trīs galvenās lietas, ko viņš cer saskatīt spēlētāju personībās, bet treniņa beigās bija sarūpējis gan erudīcijas konkursus, gan arī pastāstīja par savu pieredzi individuālajā darbā ar Kristapu Porziņģi, gan to, kura pedagoga iedvesmots pats nolēmis kļūt par treneri un kādai, viņaprāt, jābūt trenera un audzēkņu attiecību kultūrai.

Šis bija šovasar jau trešais “R.R. fonds” organizētais atvērtais labdarības treniņš spilgtāko Latvijas basketbola personību virsvadībā. Vēl šovasar Siguldā viesojās “Ghetto Games” izveidotājs Raimonds Elbakjans un Latvijas sieviešu izlases līdere Anete Šteinberga. Savukārt pērn elitāro kompāniju veidoja Mārtiņš Gulbis, Kristaps Janičenoks, Kaspars Mājenieks, Jānis Blūms, Raimonds Feldmanis, Kitija Laksa, Žanis Peiners un Renārs Zeltiņš.

Treniņi Latvijas basketbola spīdekļu vadībā Raiņa parkā turpināsies līdz pat vasaras beigām. Treniņu mērķis ir vākt ziedojumus tam, lai pilnībā segtu visus ar basketbola apguvi saistītos izdevumus bērniem ar ne tiem vieglākajiem sadzīves apstākļiem.

Jūnija beigās “R.R. fonds” atzīmēja gada jubileju. Gada laikā fonds nodrošinājis:

  • bezmaksas basketbola apguvi Siguldas Sporta skolā 6 basketbolistiem;
  • bezmaksas futbola apguvi futbola klubā “Sigulda” 5 futbolistiem;
  • mentoru atbalstu un materiālu palīdzību 13 pusaudžiem ar ne tiem vieglākajiem sadzīves apstākļiem un grūtībām skolā;
  • nepilnas 20 datortehnikas vienības jauniešiem Siguldas, Bauskas, Ogres novadā un tuvākajās pilsētās;
  • dažādas citas praktiskas lietas (televizorus, telefonus, velosipēdus, drēbes, apavus, bērnu ratiņus, dalības maksu attīstošā nometnē un citas) tiem, kam tas bijis nepieciešams.

Līdz ar jaunā mācību gada sākuma, plānots palielināt atbalsta saņēmēju apmēru.

Fonda ikdienas aktivitātēm iespējams sekot līdz sociālo tīklu vietnē Facebook.

Informāciju sagatavoja:
Nodibinājums “R.R. fonds”


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi