×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-07-01
Remontdarbu dēļ īslaicīgi slēgti iekšējie ceļi Siguldas kapsētas teritorijā

No 2. jūlija līdz 6. jūlijam Siguldas kapsētas teritorijā notiks iekšējo ceļu remontdarbi, veicot ceļa virsmas apstrādi ar dubultās virsmas tehnoloģiju. Plānoto ceļa remontdarbu dēļ būs īslaicīgi slēgti Siguldas kapsētas teritorijas ceļi mehānisko transporta līdzekļu kustībai.

Dubultās virsmas apstrāde nozīmē, ka uz ceļa tiek uzklāts bitumena un šķembu maisījums divās kārtās, un tas ir asfaltam līdzīgs segums, kas nodrošina komfortablākus braukšanas apstākļus, novēršot grantētā ceļa putēšanu un bedru veidošanos.

Siguldas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus ar sapratni uztvert noteiktos ierobežojumus. Kapsētas apmeklētāji aicināti savas automašīnas vai citus mehāniskos transporta līdzekļus novietot kapsētas apmeklētājiem paredzētajās stāvvietās.

Jautājumu, kas saistīti ar novada kapsētu apsaimniekošanas darbiem, gadījumā aicinām zvanīt Siguldas novada kapsētu pārzinei pa tālruņa numuru 26402201.


© www.sigulda.lv


Pasākumi