×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-07-01
Par Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāju ievēlēts Uģis Mitrevics

Ceturtdien, 1. jūlijā, kultūras centrā “Siguldas devons” norisinājās pirmā jaunā sasaukuma Siguldas novada pašvaldības domes sēde, kurā tika ievēlēts domes priekšsēdētājs. Ar 15 balsīm “par”, trim “pret” un vienu “atturas” par Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāju ievēlēts Uģis Mitrevics. Par priekšsēdētāja vietniekiem apstiprināta Līga Sausiņa un Linards Kumskis. Tāpat apstiprināti arī komiteju sastāvi.

Domes sēdē piedalījās visi 19 jaunievēlētie domes deputāti, kuru balsojums par priekšsēdētāja apstiprināšanu amatā sadalījās šādi:

  • “par” – Ivo Bernats, Ina Stupele, Aivars Garančs, Uģis Mitrevics, Dainis Dukurs, Linards Kumskis, Līga Sausiņa, Eva Viļķina, Kristaps Zaļais, Rūdolfs Kalvāns, Solvita Strausa, Artūrs Caucis, Zane Berdinska, Zane Segliņa, Mārtiņš Zīverts;
  • “pret” – Erlends Eisaks, Ance Pētersone, Reinis Ādamsons;
  • “atturas” – Jānis Zilvers.

Sasauktajā ārkārtas domes sēdē, kas norisinājās 1. jūlijā plkst. 13.30 tika ievēlēti divi domes priekšsēdētāja vietnieki un komiteju sastāvi. Turpmākos četrus gadus priekšsēdētāja vietnieka amatā turpinās darboties Līga Sausiņa (15 deputāti “par”, 2 “pret” un 2 “atturas”) un par jaunpievienojamo teritoriju atbildīgais Linards Kumskis (19 deputāti “par”), kurš līdz šim strādāja kā Krimuldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs.

Turpmākos četrus gadus par janveidojamā Siguldas novada attīstību un vairāk nekā 32 tūkstošu iedzīvotāju labklājību rūpēsies deputāti šādās komitejās:

Finanšu komitejā: Ivo Bernats, Aivars Garančs, Uģis Mitrevics, Linards Kumskis, Solvita Strausa (18 “par”, 1 “pret”).

Attīstības, tūrisma un sporta komitejā: Dainis Dukurs, Artūrs Caucis, Reinis Ādamsons, Mārtiņš Zīverts, Ina Stupele (18 “par”, 1 “atturas”).

Izglītības un kultūras komitejā: Ance Pētersone, Līga Sausiņa, Kristaps Zaļais, Rūdolfs Kalvāns, Ina Stupele, Jānis Zilvers, Linards Kumskis (16 “par”, 1 “pret”, 2 “atturas”).

Sociālā komiteja: Eva Viļķina, Zane Berdinska, Zane Segliņa, Jānis Zilvers, Erlends Eisaks (17 “par”, 2 “atturas”).

Nākamā domes sēde plānota jau 2. jūlijā plkst. 9.30 kultūras centrā “Siguldas devons”, kad tiks lemti jautājumi par Siguldas novada reorganizāciju, nododot Vangažu pilsētas dokumentāciju Ropažu novadam.

Domes sēžu video ierakstu arhīvs pieejams Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes sadaļā “Domes sēde”.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv


Pasākumi