×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-07-07
Turpinās Turaidas skolas lokālplānojuma 1. redakcijas publiskās apspriešana

Saskaņā ar Krimuldas novada domes 2021. gada 28. maija lēmumu “Par Turaidas skolas lokālplānojuma 1. redakcijas nodošanu publiskajai apspriešanai un institūciju atzinumu saņemšanai, mainot Teritorijas plānojumā noteikto funkcionālo zonējumu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumus” izstrādātā lokālplānojuma redakcija nodota publiskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai. Publiskās apspriešanas termiņš pagarināts līdz 20. jūlijam (ieskaitot).

Lokālplānojuma risinājums paredz grozīt Krimuldas novada teritorijas plānojumu no 2016. gada, lai nodrošinātu pilnvērtīgas iespējas īpašuma izmantošanai un attīstībai, paredzot lokālplānojumā mainīt funkcionālo zonējumu no Lauksaimniecības teritorijas (L) un Mežu teritorijas (M) uz Publiskās apbūves teritoriju (P), Dabas un apstādījumu teritoriju (DA) un transporta infrastruktūras (TR) teritoriju, saglabājot zemes vienības ar kadastra apzīmējumu 8068 006 0038, 8068 006 0040, 8068 006 0035, 80680060031 līdzšinējo Lauksaimniecības teritorijas (L) funkcionālo zonējumu” tādejādi nodrošinot ilgtspējīgu vides attīstību

Publiskās apspriešanas laikā ar lokālplānojuma projektu papīra formātā un elektroniski var iepazīties:

  • Krimuldas novada Būvvaldē Saules ielā 1A, Raganā;
  • Krimuldas novada Domē Parka ielā 1, Raganā;
  • tīmekļa vietnē krimulda.lv;
  • valsts vienotajā ģeotelpiskās informācijas portālā geolatvija.lv.

Rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus var iesniegt:

  • sūtot uz e-pastu pasts@krimulda.lv, parakstītu ar elektronisko parakstu;
  • Krimuldas novada Būvvaldē Saules ielā 1A, Raganā, darba dienās pašvaldības darba laikā;
  • Krimuldas novada Domē Parka ielā 1, Raganā;
  • valsts vienotajā ģeotelpiskās informācijas portālā geolatvija.lv.

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar projekta izstrādes vadītāju Ilzi Urtāni, e-pasts: ilze.urtane@krimulda.lv, tālruņa numurs: 25140631. Lokālplānojuma izstrādātājs: SIA “Metrum”.

Plašāka informācija pieejama šeit.


© www.sigulda.lv


Pasākumi