×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 1. maijs
Šodien sveicam: Ziedonis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-07-07
Šajā gadā vispārizglītojošās skolas absolvējuši 436 skolēni

Šogad Siguldas novada un apkārtnes vispārizglītojošās skolas absolvējuši 436 skolēni. Izglītības dokumentu par pamatizglītības iegūšanu saņēma 291 skolēns, 12. klasi absolvēja 145 skolēni.

Mores pamatskolas 9. klasi absolvēja 8 skolēni, savukārt Allažu pamatskolas 9. klasi absolvēja 11 skolēni. Siguldas 1. pamatskolas 9. klasi absolvēja 51 audzēknis, bet Siguldas pilsētas vidusskolas 9. klašu posmu – 42 skolēni. Siguldas Valsts ģimnāzijas 9. klašu posmu absolvēja 91 izglītojamais. Inčukalna pamatskolas 9. klasi absolvēja 22 skolēni, Mālpils novada vidusskolas 9. klašu posmu absolvēja 32 skolēni, Krimuldas vidusskolas 9. klašu posmu – 34 skolēni. Garlība Merķeļa Lēdurgas pamatskolā šajā mācību gadā nebija nokomplektēta 9. klase.

Trīsdesmit 9. klašu absolventi pamatizglītības apguvē sasnieguši izcilus un ļoti labus mācību darba rezultātus:

  • astoņas un vairāk balles:
    • Siguldas 1. pamatskolā – Līvai Līpacei un Evelīnai Bukšai;
    • Siguldas pilsētas vidusskolā – Martai Balanasai, Alenam Rosam, Oskaram Ruikam;
    • Siguldas Valsts ģimnāzijā – Elizabetei Arājai, Patrīcijai Norai Blūmentālei, Annai Kupčai, Uldim Andrejam Kurpniekam, Jetei Laivai, Annijai Paulai Meņģelei, Patrikam Rollem-Sarkanam, Viktorijai Sedovai, Artūram Strakšam, Džūlijai Gailītei, Elzai Petrovskai, Dagmārai Strautmalei, Dārtai Urbanovičai, Patrīcijai Ūdrei, Elīnai Boldānei, Laurai Cakulei, Evai Graudai, Klintai Elmai Kazākai, Kārlim Edvardam Veidem;
    • Krimuldas vidusskolā – Evelīnai Veinbergai un Elīzai Šarlotei Kļavai;
  • deviņas un vairāk balles:
    • Siguldas Valsts ģimnāzijā – Martai Evelīnai Klinsonei,
    • Mālpils novada vidusskolā – Renātei Agnesei Briezei, Elizabetei Ģērmanei, Ingaram Jēkabsonam.

Siguldas pilsētas vidusskolas 12. klasi absolvēja 31 skolēns, bet Siguldas Valsts ģimnāzijas 12. klasi – 82 skolēni. Mālpils novada vidusskolas 12. klasi absolvēja 15 skolēni, savukārt Krimuldas vidusskolas 12. klasi – 17 skolēni.

Kopumā 13 12. klašu absolventi sasnieguši augstus mācību darba rezultātus:

  • astoņas un vairāk balles:
    • Siguldas Valsts ģimnāzijā – Luīzei Paulai Apīnei, Annemarijai Kandelei, Fani Pinsonei, Reinim Velmerim, Annai Grigorjevai, Patrīcijai Pavlovai, Annijai Bildartei;
    • Siguldas pilsētas vidusskolā – Jānim Ķiplokam;
    • Krimuldas vidusskolā – Jurim Robertam Kreicam un Laurai Kristai Jelniecei;
  • deviņas un vairāk balles:
    • Siguldas pilsētas vidusskolā – Annai Martai Šitcai;
    • Mālpils novada vidusskolā – Robertam Bitniekam un Ernestam Neimanim.

2020./2021. mācību gada noslēgumā Siguldas novada un apkārtnes vispārējās izglītības iestādēs mācījās 3718 skolēni, no tiem 532 skolēni mācību gadā sasnieguši augstu zināšanu un prasmju līmeni.

Šis mācību gads un mainīgie apstākļi norādīja uz to, ka skolēnu sasniegumu veiksmes formula slēpjas savstarpējā sadarbībā starp skolēnu, skolotāju un audzēkņa vecākiem. No sirds priecājamies un lepojamies par skolotāju nesavtīgo darbu, skolēnu sasniegumiem un vecāku iesaisti un atbalstu saviem bērniem! Vēlam veiksmi, izmantojot iegūtās zināšanas un prasmes un tiecoties pēc jaunām!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi