×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-07-12
Noris darbu pieteikšana tautas lietišķās mākslas izstādei “Latvju raksti. Citādība”

Siguldas novada Kultūras centrs šogad aizsācis projektu “Latvju raksti. Citādība”, kura ietvaros pavasarī jau notikuši divi izglītojoši semināri, bet šobrīd izsludināta darbu pieteikšana dalībai tautas lietišķās mākslas izstādē. Projekts lielu uzmanību velta otrreiz pārstrādājamo materiālu izmantošanai tekstiliju veidošanā, kas bagātina tautas lietišķo mākslu, palīdzot tradicionālo apvienot ar inovatīvo. “Latvju raksti. Citādība” palīdz ar svaigu aci paskatīties uz ierasto un zināmo, amata meistaru savedot kopā ar mākslinieku, vienojot dažādas paaudzes.

Šobrīd tautas lietišķās mākslas studiju pārstāvji un amata meistari no visas Latvijas ir aicināti vēlreiz atcerēties, kā izmantot papīra šķiedru, sen nelietotu apģērba gabalu vai no PET pudeles radītu pavedienu un citas semināros redzētās idejas, lai radītu savu tekstilmākslas darbu ansambli. Darbus iespējams pieteikt līdz septembra vidum, bet dalībai konkursā nosūtīt līdz decembra vidum. Neatkarīgas žūrijas atlasītos darbus izstādē “Siguldas devonā” būs iespējams apskatīt 2022. gada sākumā, paplašinot priekšstatu par tekstiliju izmantošanu mūsdienu interjerā.

Detalizēta informācija par priekšnosacījumiem dalībai konkursā un izstādē lasāma nolikumā.

Projektu “Latvju raksti. Citādība” Siguldas novada Kultūras centrs realizē sadarbībā ar Latvijas Nacionālo kultūras centru. Tas saņēmis atbalstu arī AS “Latvijas valsts meži” un Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstītās Vidzemes kultūras programmas projektu konkursa ietvaros.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi