×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 1. maijs
Šodien sveicam: Ziedonis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-08-09
Noslēgusies Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrības organizētā nometne

Ar Eiropas Savienības fondu atbalstu Siguldā norisinājās nometne “Esi aktīvs Siguldā”, kurā piedalījās 30 skolēni. Viņi visas nedēļas garumā, sešas stundas dienā aizvadīja dažādus sporta treniņus, iepazinās ar dažādiem vingrinājumiem, kā arī mācījās par veselīgu uzturu.

Nometni vadīja treneres Olita Viduce un Jolanta Kaupe, un viņu atbalsta komandā ar lokanības vingrojumiem un vingrojumiem dziļajai muskulatūrai piedalījās arī fizioterapeits Artūrs Dāvis Paeglis, savukārt uztura speciāliste Anita Baumane jauniešiem stāstīja par veselīgu uzturu, kas piemērots dažādām sportiskām aktivitātēm.

Nometnē visas dienas bija ļoti darbīgas un sportiskas. Katru dienu bērni guva milzum daudz pozitīvu emociju. Neskatoties uz mainīgiem laika apstākļiem, bērni katru dienu sportoja, devās īsākos un garākos pārgājienos, spēlēja gan prāta, gan sporta spēles. Izbaudīja Siguldas Sporta centra baseinu un Ūdens atrakciju parku, kas tajā brīdī “piederēja” tikai un vienīgi nometnes dalībniekiem.

Nometnes “Esi aktīvs Siguldā!”(identifikācijas numurs SNP 2021/04/IZŅĒMUMS) tiek īstenotas Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 “Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros. Projekta mērķis ir sekmēt Siguldas novada iedzīvotāju veselības veicināšanas aktivitātes un slimību profilaksi, radot iedzīvotājiem iespēju iesaistīties veselību veicinošās, izglītojošās un slimību profilakses pasākumos un veicinot iedzīvotāju veselības paradumu maiņu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi