×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 1. maijs
Šodien sveicam: Ziedonis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-08-10
Līdz 22. augustam turpinās uzņemšana mākslu skolā “Baltais flīģelis”

Mākslu skolā “Baltais flīģelis” līdz 22. augustam norisinās jaunu audzēkņu pieteikšanās uzņemšanai Mūzikas, Mākslas un Teātra nodaļās 2021./2022. mācību gadam. Skolas uzņemšanas pārbaudījumi notiks 23. augustā no plkst. 14.00 līdz 17.00 mūzikā un 24. augustā no plkst. 14.00 līdz 17.00 mākslā un teātrī.

Profesionālās ievirzes klasēm ir iespēja pieteikties elektroniski pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, aizpildot pieteikuma formu “Iesniegums profesionālās ievirzes programmās”. Pieteikumu var aizpildīt nepilngadīga skolēna likumiskais pārstāvis. Neskaidrību gadījumā iedzīvotāji var vērsties pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3 un mākslu skolā “Baltais flīģelis”.

Veicot reģistrāciju elektroniski, katram skolēnam tiks piešķirts unikāls identifikācijas kods, kas tiks nosūtīts uz pieteicēja norādīto e-pasta adresi. Kopējais saraksts ar skolēniem, kuri tiks uzņemti profesionālās ievirzes klasēs, līdz 31. augustam tiks publicēts un nosūtīts uz reģistrēto e-pasta adresi, kā arī publicēts skolas tīmekļa vietnē.

Mūzikas nodaļā audzēkņus uzņem vecumā no 7 līdz 12 gadiem un piedāvā apgūt instrumentu spēli šādās programmās:

  • taustiņinstrumetu spēle – klavierspēle, akordeona spēle;
  • stīgu instrumentu spēle – vijoles spēle, čella spēle; ģitāras spēle;
  • pūšaminstrumentu spēle – flautas spēle, klarnetes spēle, saksofona spēle, mežraga spēle, trompetes spēle, trombona spēle, eifonija spēle, tubas spēle. Īpaši tiek aicināti audzēkņi, kuri vēlas apgūt metāla pūšaminstrumentu specialitāti;
  • sitaminstrumentu spēle;
  • kora klasē;
  • populārās un džeza mūzikas nodaļas programmā “Mūsdienu ritma mūzika”.

Uzņemšana pārbaudījumi mūzikas nodaļā tiks organizēta pa nodaļām:

  • taustiņinstrumentspēle plkst. 14.00;
  • stīgu instrumentu spēle un kora klase plkst. 15.00;
  • pūšaminstrumentu spēle un mūsdienu ritma mūzika plkst. 16.00.

Konsultācijas nepieciešamības gadījumā interesenti aicināti pieteikumu sūtīt uz e-pasta adresi info@baltaisfligelis.lv. Konsultācijas tiks nodrošinātas 19. augustā laikā no plkst. 14.00 līdz 17.00.

Mākslas nodaļā audzēkņus uzņem no 7 gadu vecuma. Skolēniem septiņu gadu garumā ir iespēja apgūt vizuāli plastisko mākslu.

Teātra nodaļā audzēkņus uzņem no 15 gadu vecuma; mācību ilgums ir trīs gadi, kuru laikā tiek sniegtas teorētiskas un praktiskas zināšanas aktiermeistarībā, runas un grima mākslā, skatuves kustībā, dejā, pasaules kultūras, teātra un tērpu vēsturē, mūzikas instrumenta spēlē un dziedāšanā, kā arī foto un video mākslās. Audzēkņiem tiek izkoptas savstarpējās saskarsmes un publiskās runas prasmes.

Sākusies pieteikšanās arī uz interešu izglītības programmām “Mūzikas studija”, “Mini studija” un “Teātra studija”. Šajās programmās audzēkņi tiek uzņemti bez iestājpārbaudījumiem. Pirmsskolas vecuma bērni var attīstīt savas prasmes un talantus programmās “Mūzikas studija” (sagatavošanas klase) mūzikā 6 līdz 7 gadus veciem audzēkņiem un “Mini studija” (sagatavošanas klase mākslā) 4 līdz 7 gadus veciem bērniem. Savukārt bērni un jaunieši no 10 līdz 18 gadu vecumam tiek aicināti pievienoties “Teātra studijai” (sagatavošanas kurss). Pieteikšanās norisinās, aizpildot anketu šeit.

Papildu informācija par audzēkņu uzņemšanu pieejama tīmekļa vietnē www.baltaisfligelis.lv, “Baltā flīģeļa” Facebook lapā vai mākslu skolā “Baltais flīģelis”, zvanot uz tālruņa numuru 22005612.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi