×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-08-11
Siguldas pilsētas SIA “Jumis” attīsta digitālos risinājumus

Lai veicinātu iedzīvotāju aktīvāku iesaisti atkritumu šķirošanā, kā arī nodrošinātu ērtāku pieeju informācijai par citiem ar atkritumu apsaimniekošanu saistītiem jautājumiem, Siguldas pilsētas SIA “Jumis” ir pilnveidojis uzņēmuma tīmekļa vietni www.jumis.lv. Tāpat iedzīvotāju ērtībām jau no šā gada sākuma ir pieejama mobilā lietotne “Eco Baltia”.

Jaunizveidotajā tīmekļa vietnē galvenā uzmanība tiek vērsta uz to, lai lietotājam nepieciešamā informācija būtu viegli atrodama un pārskatāma. Izmantojot tīmekļa vietnē piedāvātos risinājumus, ir iespēja elektroniskā veidā pieteikt dažādus pakalpojumus, kā arī noslēgt līgumus. Kā jauninājums ir izveidota atsevišķa sadaļa “Atkritumu šķirošana”, kurā jebkurš novadnieks var iepazīties ar “Jumis” piedāvātajām atkritumu šķirošanas iespējām, kā arī uzzināt par to, kā dažādus atkritumu veidus šķirot pareizi. Informācija par atkritumu šķirošanu pieejama šeit.

Tāpat Siguldas pilsētas SIA “Jumis” atgādina, ka iedzīvotājiem ērtākai atkritumu pārvaldībai jau no gada sākuma pieejama mobilā lietotne “Eco Baltia”. Tajā visiem klientiem tiek vienuviet nodrošinātas iespējas saņemt aktuālo informāciju par saviem līgumiem, sekot līdzi atkritumu izvešanas grafikiem un pievienot atgādinājumu par gaidāmajiem izvešanas datumiem, sekot līdzi norēķinu bilancei un veikt rēķinu apmaksu, pieteikt papildu pakalpojumus, tostarp dažādus sezonālos pakalpojumus, kā arī elektrotehnikas bezmaksas izvešanu un citus. Plašāka informācija par lietotni “Eco Baltia” pieejama šeit.

Tāpat Siguldā un tuvējās apkaimēs uz publiski pieejamajiem atkritumu šķirošanas konteineriem ir uzlīme ar QR kodu, kuru noskenējot var ziņot uzņēmumam par bojātiem vai netīriem šķiroto atkritumu konteineriem, kā arī informēt par publiski pieejamo atkritumu šķirošanas punktu tvertnēm, kuras piepildījušās vēl pirms plānotā izvešanas grafika un tām nepieciešama ātrāka tukšošana.

Lai veicinātu ērtāku atkritumu šķirošanu tiem iedzīvotājiem, kuriem pie savām mājvietām vēl nav individuālie šķirošanas konteineri, gan tīmekļa vietnē www.jumis.lv, gan lietotnē “Eco Baltia” iestrādāta interaktīvā karte, kurā ikviens interesents var atrast sev tuvāko publiski pieejamo šķirošanas punktu.

Plašāka informācija par Siguldas pilsētas SIA “Jumis” aktualitātēm un pakalpojumiem pieejama vietnē www.jumis.lv, kā arī zvanot uz tālruņa numuru 26112288 vai rakstot uz e-pasta adresi info@jumis.lv.


© www.sigulda.lv


Pasākumi