×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-08-23
Norisinās ziedojumu vākšana ratiņkrēsla pacēlāja izbūvei daudzstāvu mājā

Biedrība “Cerību spārni” uzsākusi ziedojumu vākšanas akciju pacēlāja/lifta iegādei, lai palīdzētu Diānas ģimenei kaut nedaudz atvieglot ikdienu. Akcija norisināsies līdz 31. oktobrim, un nepieciešamā summa pacēlāja vai lifta ierīkošanai daudzstāvu ēkas kāpņutelpā ir 17 tūkstoši eiro.

Diānai ir smagi funkcionālie traucējumi. Meitenei šobrīd ir 8 gadi, un viņa sver 25 kilogramus. Ģimene dzīvo daudzstāvu ēkas 2. stāvā bez iespējām ko mainīt, un mamma kopš meitenes dzimšanas ik dienu Diānu nes uz rokām, lai varētu apmeklēt rehabilitācijas nodarbības, kas palīdz uzlabot veselības stāvokli. Diāna diemžēl pati nav spējīga ne staigāt, ne sēdēt, kas liedz meitenei patstāvīgi iekļūt savās mājās. Diāna aug, paliek arvien lielāka un smagāka un ģimenei paliek fiziski grūtāk. Mamma stāsta, ka visgrūtākais ikdienā ir tieši mājas kāpņu pārvarēšana un bērna ievietošana mašīnā.

Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar biedrību “Cerību spārni” finansē Diānai un citiem bērniem ar invaliditāti dažādu terapiju pakalpojumus – fizioterapiju, logopēda nodarbības, mākslas terapiju un citus, taču šoreiz ir nepieciešams lūgt arī sabiedrības atbalstu, lai varētu pielāgot vidi Diānas ģimenei.

Diānai prieku sagādā dzīvnieku terapijas un reitterapija. Tiek apmeklēts arī fizioterapeits, osteopāts. Katru dienu mamma ved meiteni uz terapijām vai cenšas vienkārši izbraukt ārpus mājas, jo tas Diānai ir liels un patīkams notikums.

Ziedot un palīdzēt var zvanot uz tālruņa numuriem 90006661 (viens zvans 4,27 eiro) vai 90006888 (viens zvans 1,42 eiro).

Ziedojumu konts: LV38UNLA0050014911298
Mērķis: Ziedojums Diānai.


© www.sigulda.lv


Pasākumi