×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-08-27
Uzsāks volejbola treniņu pilotprojektu, attīstot interešu un profesionālās ievirzes izglītību

Lai dotu iespēju talantīgiem bērniem attīstīt savas prasmes sportā, Siguldas novada pašvaldības vadība uzsākusi darbu pie tā, lai visos Siguldas novada pagastu centros stiprinātu interešu un profesionālās ievirzes izglītību, attīstot jaunus sporta veidus atbilstoši pagastos esošajai sporta infrastruktūrai. Patlaban izstrādāts interešu izglītības pilotprojekts, un Mālpilī no šā gada septembra būs iespēja trenēties volejbolā.

Treniņus volejbolā realizēs Siguldas Sporta skola un apmācības plānotas divās vecuma grupās: no 1. līdz 3. klasei un no 4. līdz 6. klasei. Treniņi norisināsies Mālpils Sporta centrā, un uz nodarbībām tiks organizēts autobuss no Siguldas uz Mālpili un atpakaļ. Treniņi notiks pirmdienās, trešdienās, piektdienās no plkst. 15.00 līdz 16.00 un no plkst. 16.20 līdz 17.20.

Volejbola treniņus vadīs Valts Mihelsons, kurš vairākus gadus ir bijis Latvijas volejbola izlases līderis, spēlējis ārzemju klubos un ir bijis arī Latvijas izlases treneris. Lai dažādotu fiziskās aktivitātes, viena no volejbola treniņu sastāvdaļām būs arī peldēšanas nodarbības Mālpils Sporta centra peldbaseinā.

Paplašinoties novadam un domājot par kopējo Siguldas novada izglītības attīstību, kā arī mērķtiecīgu specializāciju, šādas programmas pēc pilotprojekta realizēšanas turpmākajos gados attīstīsies arī citviet pagastos.

Pieteikšanās 1. līdz. 3 klasei un 4. līdz 6. klasei interešu izglītības programmai volejbolā noritēs, rakstot uz e-pasta adresi sportaskola@sigulda.lv. Plašāka informācija pieejama pa tālruni pie Siguldas Sporta skolas direktores Karīnas Putniņas, zvanot uz tālruņa numuru 29360283 vai trenerim Valtam Mihelsonam – 26496710.

 


© www.sigulda.lv


Pasākumi