×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-08-31
1. septembrī sāksies uzņemšana Siguldas biznesa inkubatorā

1. septembrī uzsāksies uzņemšana Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Siguldas biznesa inkubatorā. Šoruden Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pirmsinkubācijas programmā kopumā 262 jaunie biznesa ideju autori varēs uzsākt savas idejas, produkta vai pakalpojuma attīstīšanu Siguldas biznesa inkubatorā. Tāpat jaunajiem un jau ražojošajiem uzņēmējiem būs iespēja piedalīties konkursā, lai kļūtu par kādu no 10 jaunajiem Radošo industriju inkubatora inkubācijas programmas dalībniekiem.

Pirmsinkubācijas programma piemērota ideju autoriem, kuri vēl ir tikai ceļā uz savu produktu vai pakalpojumu. Pretendentam jābūt biznesa idejai, vēlmei mācīties un piedalīties tiešsaistes apmācībās 6 mēnešu garumā. Kopā ar pārējiem pirmsinkubācijas dalībnieks mācās praksē pārbaudīt savas biznesa idejas dzīvotspēju, kā arī iegūt atgriezenisko saiti no citiem dalībniekiem un uzņēmējiem no biznesa inkubatoru uzņēmēju kopienas.

Inkubācijas programma Radošo industriju inkubatorā piemērota uzņēmumiem, kuri pārstāv radošās industrijas un kuri jau ir izveidojuši produktu, ir uzsākuši tirdzniecību un drīzumā plāno eksportēt vai jau eksportē savu produkciju.

Fiziskām personām – ideju autoriem, piesakoties Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pirmsinkubācijas programmai, jāiesniedz:

  • pieteikums pirmsinkubācijai, 1. pielikums (atrodas pieteikuma veidlapā);
  • komandas vadošo personu CV;
  • papildus pielikumi pēc pretendenta izvēles (aptaujas rezultāti, finanšu dati, citi pielikumi).

Savukārt uzņēmumam, piesakoties pirmsinkubācijas programmai, jāiesniedz:

  • pieteikums pirmsinkubācijai, 1. pielikums (atrodas pieteikuma veidlapā);
  • atbilstība mazajam un vidējam komersanta statusam (atrodas pieteikuma veidlapā);
  • komandas vadošo personu CV, papildu pielikumi pēc pretendenta izvēles (aptaujas rezultāti, finanšu dati utt.).

Juridiskām personām, piesakoties LIAA inkubācijas programmai Radošo industriju inkubatorā, jāiesniedz:

  • pieteikums inkubācijai, 1. pielikums (atrodas pieteikuma veidlapā);
  • atbilstība MVK (atrodas pieteikuma veidlapā);
  • finanšu plūsma, komandas vadošo personu CV,
  • papildus pielikumi pēc pretendenta izvēles (aptaujas rezultāti, finanšu dati).

Pieteikšanās LIAA pirmsinkubācijas programmai, kā arī Radošo industriju inkubatora inkubācijas programmai norisināsies no 1. līdz 13. septembrim. Lai uzzinātu vairāk par programmām un pieteikuma sagatavošanu, aicinām apmeklēt Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras tīmekļa vietni.

Inkubācijas programmas interesenti aicināti piedalīties Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Radošo industriju inkubatora INFO stundā, kura norisināsies 2. septembrī plkst. 15.30.

 

 

 


© www.sigulda.lv


Pasākumi