×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 1. maijs
Šodien sveicam: Ziedonis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-09-02
Mores pamatskolā uzsākts jaunais mācību cēliens

Zinību dienā Mores pamatskolā pulcējās smaidoši un gaidu pilni skolēni, viņu vecāki un skolas pedagogi. Jaunajā mācību gadā Mores pamatskolas skolēnus, to vecākus un pedagogus bija ieradies sveikt Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics ar vēlējumu skolēniem sasniegt iecerētos mērķus.

Zinību dienā tika sveikti arī “Gada klase 2021” ieguvēji.  Mores pamatskolas 6. klase (audzinātāja Anita Volkoviča) un 6./7. AB klase (audzinātāja Kristīne Grāvīte). Klasēm un klašu audzinātājām tika pasniegti pateicības raksti par aktīvo līdzdalību konkursā “Gada klase”.

Savukārt skolas direktore Tīna Blūma novēlēja skolēniem atcerēties un ikdienā godāt skolas vērtības – toleranci, atbildību, patriotiskumu, sadarbību un radošumu.

Mores pamatskolas pedagogu kolektīvam jaunajā mācību gadā pievienojās deviņi jauni kolēģi. Tomēr Mores pamatskolā tiek godināti arī bijušie skolas pedagogi, ieviešot jaunu tradīciju – mācību gada sākumā apciemojot un apsveicot savus kolēģus, kuri jau devušies pelnītā atpūtā.

Mores pamatskolas kolektīvs jaunajā mācību gadā vēl skolēniem interesi un centību, darot katru darbiņu, vecākiem – pacietību un vēlmi sadarboties, savukārt pedagogiem – gūt gandarījumu par padarīto, radošu garu un neizsīkstošu enerģiju!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi