×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-09-02
Septembrī notiks lietotu apavu, apģērbu un tekstila nodošanas akcija “Otrreiz modē”

Līdz 30. septembrim iedzīvotāji ir aicināti piedalīties pašvaldību atkritumu apsaimniekotāja SIA “ZAAO” organizētajā akcijā “Otrreiz modē”. Tās laikā, uz “ZAAO” EKO laukumiem nogādājot apavus, apģērbu vai mājas tekstilu, ir iespēja piedalīties balvu izlozē.

Akcija tiek organizēta, lai atkārtotai lietošanai nodotu vēl derīgus apavus, apģērbu un mājas tekstilu. Lai apavi tiktu atzīti par lietošanai derīgiem, tiem jābūt sausiem, tīriem, bez specifiskas smakas un pa pāriem, nodošana neder gumijas zābaki un ziemas sporta apavi. Savukārt apģērbam un mājas tekstilam ir jābūt tīram, sausam, bez specifiskas smakas vai plēsumiem. Nodošanai EKO laukumos neder auduma atgriezumi, veļa un zeķes. Akcijas organizatori lūdz nododamās lietas ievietot caurspīdīgos maisos, kas būs jāievieto attiecīgajos konteineros.

Vienlaikus organizatori atgādina, ka lietošanai derīgus apavus, apģērbu un mājas tekstilu EKO laukumos iespējams bez maksas nodot arī ārpus akcijas darbības laika.

Akcija ir spēkā tikai pašvaldību atkritumu apsaimniekošanas uzņēmuma “ZAAO” darbības reģionā.

SIA “ZAAO” EKO laukumu darba laiki pieejami tīmekļa vietnē www.zaao.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 64281250, zvanu centrālē izvēloties taustiņu “5”. Akcijas nolikums pieejams uzņēmuma tīmekļa vietnē un pie EKO laukumu pārziņiem.


© www.sigulda.lv


Pasākumi