×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 1. maijs
Šodien sveicam: Ziedonis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-09-02
Mākslu skola “Baltais flīģelis” ar “Diena BaFa Cirkā” sveic jaunajā mācību gadā

Uzsākoties jaunajam mācību gadam, mākslu skola “Baltais flīģelis” ar cirka izrādi “Diena BaFa Cirkā” sveic ikvienu jaunajā mācību gadā. Video sveiciens un cirka izrāde tapusi aizgājušajā mācību gada rudenī jauniešu pūtēju orķestra “Sudrabskaņa” vadītāja un diriģenta Elmāra Rudzīša vadībā, kurš arī bijis idejas ierosinātājs.

Kopīgiem spēkiem tika radīta neliela, bet spilgta cirka izrāde. Gatavojoties izrādei, jauniešu pūtēju orķestris sagatavoja 7 cirka mūzikas numurus, bet Teātra studijas un nodaļas audzēkņi – dažādus cirka mākslinieku priekšnesumus arēnā. Sākotnēji bija paredzēts šo izrādi atrādīt “BAFA” svētkos mācību gada noslēgumā, taču esošo apstākļu dēļ to nevarēja realizēt. Tā vietā tapa neliela filmiņa, kas ir apliecinājusi, ka mākslu skolas radošais gars un izdoma ir dzīvs un tam nav ierobežojumi.

Mākslu skolas “Baltais flīģelis” vadība un kolektīvs ir pateicīgs audzēkņu ģimenēm un jauniešiem par attieksmi un darba sparu un gandarīts par izdevušos radošo projektu!

 

Youtube

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi