×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-09-06
12. septembrī notiks šīs sezonas pirmā “Raganas roņu” koppelde

Pēdējo gadu laikā ziemas peldēšana ir kļuvusi par iecienītu un populāru nodarbi un sporta veidu. Ziemas peldēšanas klubs “Raganas roņi” ar šo aktivitāti nodarbojas jau 11 gadus un, uzsākot šo sezonu, aicina peldētgribētājus pievienoties ziemas peldētāju pulciņam. Pirmā “Raganas roņu” koppelde notiks 12. septembrī Laimu dīķī, Raganā.

Rudens ir īstais laiks, lai uzsāktu rūdīšanos un peldes, kuras turpināt arī ziemas periodā. 

Lai pievienotos “Raganas roņu” klubam, interesenti ir aicināti sazināties, zvanot uz tālruņa numuru 29412074 vai rakstot uz e-pasta adresi kristine.rate@gmail.com. Klubs atgādina – koppelde ir bez maksas.

Ziemas peldēšanas klubs “Raganas roņi” jau 11 gadus stāsta interesentiem par norūdīšanās ieguvumiem un ietekmi uz organismu. Šo gadu laikā par aukstuma peldi ir interesējušies ne tikai novadnieki, bet arī peldētgribētāji no tuvākas un tālākas apkaimes, pat citiem novadiem. Lai kļūtu par ziemas peldētāju, vispirms pašam sevī jāpieņem šī doma. “Raganas roņu” mērķis nav pierunāt iesaistīties un iekāpt āliņģī, bet informēt par iespēju un veselīgi kopā pavadīt laiku.

“Raganas roņi” ne vien stiprina imunitāti, bet arī aktīvi piedalās dažādos valsts un starptautiskajos ziemas peldēšanas pasākumos un sacensībās. Sacensību laikā peldētāji mērojas spēkiem dažādās disciplīnās – 25 m brasā, 25 m brīvajā stilā, 25 m tauriņstilā, 50 m brīvajā stilā, tiek organizēti arī 4x25 m stafetes peldējumi un citi. Ziema peldēšanas klubs uzsver, ka ne visiem peldētājiem nepieciešams piedalīties sacensībās, to var darīt, lai stiprinātu veselību un rūdītu organismu.

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar Kristīni Rāti, ziemas peldēšanas kluba “Raganas roņi” valdes locekli, zvanot uz tālruņa numuru 29412074 vai rakstot uz e-pasta adresi kristine.rate@gmail.com. Plašāka informācija apskatāma “Raganas roņi” Facebook lapā.

 

 


© www.sigulda.lv


Pasākumi