×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-09-16
Godināti Siguldas novada pāri, kuri laulībā nodzīvojuši 50 gadus

15. septembrī uz Siguldas Jaunās pils terases Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs un Dzimtsarakstu nodaļas darbinieki sveica tos novada pārus, kuri laulībā nodzīvojuši 50 gadus un 2020. gadā atzīmēja zelta kāzu jubileju. Svinīgais pasākums tika pārcelts no iepriekšējā gada nogales, kad tas nevarēja norisināties epidemioloģiskās situācijas dēļ.

“Man ir patiess gods sveikt mūsu stiprās un saticīgās ģimenes šajos īpašajos svētkos! Jūsu savstarpējā cieņa un atbalsts, kā arī patiesa un īsta mīlestība vairāk nekā pusgadsimta garumā ir tās īpašības, kuras mēs vēlētos ikkatrs. Siguldas novads lepojas ar jums un jūsu ģimenēm!” svinīgajā pasākumā sacīja Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics. Zelta kāzu pasākumā pāriem tika pasniegta atjaunota laulības apliecība, Latvijas Bankas izdotā sudraba monēta “Sigulda”, kā arī dekoratīvs šķīvis, kurš nes preču zīmes “Radīts S!guldā” apliecinājumu.

Pasākumā tika godināti pieci Siguldas novada pāri, kuri savas laulības reģistrējuši 1970. gadā un pieteicās svinīgā pasākuma apmeklējumam:

  • Olita un Francis Skredeļi;
  • Aina Lonija un Juris Ziediņi;
  • Regīna un Jurijs Gusarovi;
  • Veronika un Leonards Murāni;
  • Lidija un Juris Kalniņi.

Pasākumu ar muzikālu sveicienu papildināja novadnieks, dziesminieks Kārlis Kazāks, savukārt svētku atmosfēru un cienastu sarūpēja Pils dārza kafejnīca.

Tos pārus, kuri 2021. gadā atzīmē Zelta kāzas, aicinām pieteikties svinīgā pasākuma apmeklējumam, rakstot uz e-pasta adresi dzimts@sigulda.lv līdz 21. novembrim.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv


Pasākumi