×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-09-16
Līdz 5. oktobrim ir iespēja pieteikt elektroiekārtu bezmaksas izvešanu

Vēl līdz 5. oktobrim Siguldas pilsētas, kā arī Allažu, Mores, Mālpils un Siguldas pagasta iedzīvotāji aicināti pieteikt dalību elektrotehnikas šķirošanas kampaņā “Viegla šķirošanās” un pieteikt nolietoto un vairs nevajadzīgo elektroiekārtu bezmaksas izvešanu no savām mājsaimniecībām vai uzņēmumiem, kā arī laimēt noderīgas balvas.

Lai pieteiktu elektronikas izvešanu, nepieciešams aizpildīt reģistrācijas anketu, kas pieejama šeit, vai zvanot uz tālruņa numuru 26626165, vai rakstot uz e-pasta adresi elektronika@ecobaltiavide.lv, norādot precīzu adresi, apjomu un kontaktinformāciju.

Elektrotehnikas savākšana no pieteiktajām adresēm notiks no 13. līdz 15. oktobrim, sākot no plkst. 7.00, visas dienas garumā. Drošības nolūkos elektronikas savākšana notiek bezkontakta veidā. Visai pieteiktajai tehnikai tās izvešanas dienā jābūt novietotai pie nama vai ēkas ārdurvīm un ārpus nožogotas teritorijas, atkritumu apsaimniekošanas operatoram brīvi pieejamā vietā.

Akcijā iedzīvotāji var nodot gan lielo sadzīves tehniku, tostarp ledusskapjus, veļasmašīnas, plītis, trauku mazgājamās mašīnas un citas iekārtas, gan arī mazo tehniku, piemēram, mikroviļņu krāsnis, blenderus, elektriskos svarus, fēnus, virtuves kombainus un citas ierīces, kā arī papildus var nodot uzkrātās baterijas un akumulatorus. Lai pieteiktu izvešanu adresē, minimālajam kopējam nodoto lietu svaram jābūt vismaz 50 kilogramiem. Akcijas laikā netiks savākti citi atkritumu veidi, piemēram, mēbeles, logi, durvis, podi.

Kampaņu organizē “Latvijas Zaļais punkts”, sadarbojoties ar vides apsaimniekošanas uzņēmumiem SIA “Eco Baltia vide” un Siguldas pilsētas SIA “Jumis”, kā arī “Maxima Latvija”. Plašāka informācija par kampaņu “Viegla šķirošanās” apskatāma Latvijas Zaļā punkta tīmekļa vietnē www.zalais.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi