×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 1. maijs
Šodien sveicam: Ziedonis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-09-23
Jaunieši aicināti piedalīties projektā “Nāc, piedalies un uzzini!”

Biedrība “r. a. “Siltumnīca”” projekta konkursa “Atbalsts jauniešiem Covid-19 pandēmijas radīto seku mazināšanai” ietvaros Siguldas novada Krimuldas un Lēdurgas pagastā īsteno projektu “Nāc, piedalies un uzzini!”. Projekta mērķis ir atbalstīt jauniešus vecumā no 13 līdz 25 gadiem, atklājot viņiem iespējas, kas saistās gan ar atpūtu, gan arī darbu.

Pasākumu laikā jauniešiem ir iespēja paplašināt savu redzesloku un iepazīt nodarbes, kuras var īstenot arī ierobežotos apstākļos, kā arī iepazīt citus vienaudžus, atjaunot socializēšanās un sadarbības prasmes. Projektā jau notikusi “Slikto manieru tējas dzeršana” Lēdurgas dendroparkā un Krimuldā.

Nākamie plānotie pasākumi:

  • 24. septembrī – pastaiga pilnmēness naktī pa Kubeseles dabas taku. Pastaigas laikā būs iespēja pildīt dažādus uzdevumus komandās, iepazīt Kubeseles dabas takas veidotos objektus netradicionālā laikā un izmēģināt jaunu brīvā laika pavadīšanas iespēju nelielās draugu grupās;
  • 3. oktobrī – Lekcija-seminārs “Pirmie soļi darba tiesībās”. Notiks divi semināri, viens, kas paredzēts jauniešiem no 13 līdz 18 gadiem, un otrs, kas piemērotāks jauniešiem no 18 līdz 25 gadiem, taču tie, kas vēlēsies, varēs piedalīties abos semināros. Lekcijas-semināra laikā īpaša uzmanība tiks pievērsta pirmajiem soļiem darba tiesiskajās attiecībās, nepilngadīgo darbam, nepilnajam darba laikam, līgumu veidiem, sociālajām garantijām un pandēmijas apstākļos tik aktuāli kļuvušajam attālinātajam darbam. Lekcijas-semināri norisināsies klātienē Krimuldas Kultūras namā, kā arī to būs iespējams vērot jebkurā vietā, skatoties tiešsaistē un piedaloties ar saviem jautājumiem;
  • Oktobrī norisināsies grupu nodarbības “Manu iespēju re – starts”, kuru mērķis ir meklēt resursus, iekšējo motivāciju, stiprināt jauniešu prasmes izmantojot dažādas metodes, kuras nepieciešamības gadījumā jaunieši varēs pielietot arī ikdienā. Nodarbību laikā tiks izmantotas vairākas metodes – “iekšējais teātris” ar mērķi atklāt un apzināt semināra dalībnieku sociālās lomas dažādās dzīves sfērās, mācīt jauniešiem un pusaudžiem tās mērķtiecīgi kontrolēt un attīstīt atbilstoši savām interesēm un vajadzībām; ekspresīvā mākslas terapija, kas palīdz ieinteresēt, attīstīt radošu domāšanu un prasmes. Veicināt savstarpējo sadarbību, radīt prieku par paveikto; elpošanas un relaksācijas vingrinājumi, kuru mērķis ir iepazīstināt pusaudžus un jauniešus ar relaksācijas un elpošanas vingrinājumiem, kas spēj samazināt iekšējo trauksmi, nomierinoši iedarbojas uz ķermeni un stabilizē veģetatīvo nervu sistēmu.

Papildu informāciju par gaidāmajiem pasākumiem iespējams uzzināt “r. a “Siltumnīca”” lapā sociālo tīklu vietnē Facebook vai rakstot uz e-pasta adresi r.a.siltumnica@gmail.com.

Projekts tiek īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2021.–2023. gadam ietvaros.

 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi