×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-09-29
Noslēgušies Mālpils Kultūras centra Lielās zāles atjaunošanas darbi

Mālpils Kultūras centra Lielā zāle piedzīvojusi pārmaiņas – tajā pilnībā nomainīti skatītāju krēsli, kā arī atjaunots grīdas segums un griestu apgaismojums, padarot kultūras norišu baudīšanu ne tikai ērtāku un komfortablāku, bet arī gaišāku un mājīgāku.

Krēslu nomaiņa uzsākta jau pavasarī ar veco krēslu demontāžu un grīdas renovēšanas darbiem, pēc kuriem sekoja jauno krēslu uzstādīšana. Saviem spēkiem atjaunots griestu apgaismojums, padarot skatītāju zāli gaišāku, un ieklāts jauns mīkstais grīdas segums – sarkanais paklājs.

Projekts īstenots ar Mālpils novada pašvaldības atbalstu un pateicoties uzņēmēju un privātpersonu ziedojumiem. Kopējās izmaksas bija 72 656 eiro, no kuriem 16 781 eiro bija ziedojumi, 55 875 eiro – pašvaldības budžeta līdzekļi.

Pirmais pasākums atjaunotajā Mālpils Kultūras centra zālē norisināsies jau 10. oktobrī, kad uzstāsies Jānis Lūsēns un Latvijas Radio bigbends kopā ar solistiem Aiju Vītoliņu un Zigfrīdu Muktupāvelu programmā “Taisnība”.

Latviešu melodiskais romantiķis komponists Jānis Lūsēns savām dziesmām izvēlējies filozofiski ietilpīgu dzeju, kas izteic dažādus emocionālos stāvokļus, sajūtas, pieredzes un pārdomas. Koncertā dziesmas ar Austras Skujiņas vārdiem dziedās šarmantā Aija Vītoliņa, bet Ojāra Vācieša cikla melodijas izskanēs samtainā balss tembra īpašnieka novadnieka Zigfrīda Muktupāvela interpretācijā. Abi dziedātāji satiksies arī citās Lūsēna muzikālajās epizodēs, kas jaunu veidolu iegūs, pateicoties Latvijas Radio bigbendam un Kārlim Vanagam, kurš aranžējis programmā iekļautos skaņdarbus.

Biļetes cena – 15, 20 un 25 eiro. Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs, tostarp tiešsaistē šeit, kā arī Mālpils Kultūras centra kasē otrdienās un ceturtdienās no plkst. 14.00 līdz 18.00, trešdienās un piektdienās no plkst. 11.00 līdz 14.00, kā arī divas stundas pirms pasākuma.

Koncertu drīkst apmeklēt personas, kas varēs uzrādīt derīgu Covid-19 sertifikātu kopā ar personu apliecinošu dokumentu. Sertifikātu var lejupielādēt tīmekļa vietnē www.covid19sertifikats.lv.

 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi