×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-09-29
Mālpilī diskutē par mūžizglītības projektiem

Septembra vidū Mālpils muižā pulcējās gandrīz visu Siguldas novada pagastu senioru organizāciju pārstāvji, projektu partneri no Kandavas, Izvaltas, Krāslavas un Lizuma, kā arī Siguldas novada pašvaldības vadība. Mālpils pagastā līdz šim iegūta liela pieredze mūžizglītības projektos, un tikšanās laikā bija iespēja tajā dalīties ar jaunajiem novadniekiem un padomāt par turpmākās sadarbības iespējām.

Tikšanās laikā tika akcentēta dažādu paaudžu un novadu sadarbības pieredze “Erasmus+” programmas projektos un arī par Mālpils pagasta lepnumu – Mālpils Senioru universitāti, kurai oktobrī tiks uzsākts jau trešais mācību gads.

Klātesošie tika iepazīstināti ar projektu “FINE2WORK”, kurā izstrādāti mācību satura piedāvājumi, lai attīstītu finanšu, digitālās un uzņēmīguma prasmes pieaugušajiem.

Tāpat jau tikšanās laikā dzima jaunas idejas, tika runāts par nākamo projektu iespējām un jau uzreiz pēc pasākuma vairāki dalībnieki pieteicās dalībai turpmākajās aktivitātēs.

Kā pēc tikšanās atzina Siguldas pensionāru biedrības vadītāja Vija Brikmane, bija interesanti dzirdēt un redzēt, ka viss notiek arī tad, kad šķiet, ka nekas nenotiek. Galvenais, kurā pozīcijā pats atrodies: tur, kur notiek, vai tur, kur nenotiek. Siguldas pensionāru biedrība pateicas par to, ka bija iespēja tikties un nodibināt kontaktus arī ar Mālpils pensionāriem un kalt plānus tālākai sadarbībai.

Informāciju sagatavoja:
Projektu vadītāja, pieaugušo izglītības koordinatore
Līvija Mukāne


© www.sigulda.lv


Pasākumi