×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-04
Veikta dienas nodarbinātības centra vienkāršota atjaunošana

Biedrība “Aicinājums Tev” veikusi dienas nodarbinātības centra ēkas Ata Kronvalda ielā 4, Siguldā, vienkāršoto atjaunošanu, tādā veidā radot sakoptu un drošu vietu sociālo pakalpojumu pieejamībai dažādām iedzīvotāju grupām.

Darbu laikā veikta jumta seguma nomaiņa un siltināšana, ārsienu atjaunošana un siltināšana, pamatu aizsargpaneļa izbūve, lietus ūdeņu novadīšanas sistēmas izbūve, kā arī skursteņa, divu logu un durvju nomaiņa. Tāpat veikti labiekārtošanas darbi – ēkas apmales un zālāja atjaunošana.

Atjaunošanas darbi veikti projekta projektu “Dienas nodarbinātības centra vienkāršota atjaunošana Siguldā” (projekta Nr. 19-04-AL32-A019.2201-000001) Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.–2020.gadam apakšpasākumā “Darbību īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju” ietvaros.

Projekta kopējās izmaksas ir 49 748,24 eiro, tai skaitā, Lauku atbalsta dienesta finansējums 44 773,42 eiro un 4974,82 eiro Siguldas novada pašvaldības līdzfinansējums. Projekts īstenots no 2020. gada septembra līdz 2021. gadam oktobrim.

Biedrībā “Aicinājums Tev” apvienojušies cilvēki ar dažāda veida invaliditātes izpausmes formām, viņu ģimenes locekļi, draugi un atbalstītāji. Tās darbība ir vērsta uz visa vecuma cilvēku ar invaliditāti un viņu ģimenes locekļu integrāciju sabiedrībā, tiesību un interešu aizstāvību, pilsoniskas sabiedrības attīstību, iedzīvotāju brīvā laika organizēšanu un sociālās kultūras attīstību, nodarbinātības veicināšanu, pieaugušo un jauniešu izglītošanu, sociālo pakalpojumu sniegšanu. No 2004. gada biedrība sniedz sociālos pakalpojumus cilvēkiem ar dažāda veida invaliditāti un viņu ģimenes locekļiem.

Informāciju sagatavoja:
Biedrības “Aicinājums Tev” vadītāja
Mārīte Rozentāle


© www.sigulda.lv


Pasākumi