×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-07
Grantu programmā “(ie)dvesma” Siguldas novadam pieteiktas 8 biznesa idejas

Lai veicinātu uzņēmējdarbības attīstību, Siguldas novada pašvaldība jau vairākus gadus iesaistās SEB bankas organizētajā grantu programmā “(ie)dvesma”. Šogad konkursā saņemti 65 pieteikumi, no kuriem 8 Siguldas novada jauno uzņēmēju pieteikumi.

Uzņēmēju ieceres un darbības jomas saistītas ar dažādām nozarēm – visvairāk jaunu ideju iesniegts tūrisma un aktīvās atpūtas jomā, kā arī idejas, kas saistītas ar veselīgu pārtikas produktu ražošanu un ilgtspējīgu, dabai draudzīgu dzīvesveidu. Tāpat aktualitāti saglabājušas arī ieceres, kas saistītas ar apģērbu, aksesuāru un mēbeļu ražošanu, e-platformu un lietotņu izstrādi, kā arī izglītības, apmācību un veselības pakalpojumu sniegšanu.

Saņemtos projektus tālāk vērtēs žūrijas komisija, kuras sastāvā būs uzņēmējdarbības profesionāļi un pašvaldību pārstāvji, izvērtējot gan pieteikumu atbilstību programmas kritērijiem, gan biznesa plānu un idejas potenciālu. Rezultātu paziņošana un uzvarētāju apbalvošana notiks 12. novembrī.

Grantu programma norisināsies jau piekto reizi, līdz šim programmas laikā atbalstu savas idejas īstenošanai saņēmuši teju 30 jaunie uzņēmēji Pierīgā. Maksimālā naudas summa, uz ko var pretendēt viens granta saņēmējs, ir 10 000 eiro, un kopējais pieejamo grantu apmērs šogad ir 80 000 eiro.


© www.sigulda.lv


Pasākumi