×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-07
Notikusi Lēdurgas Kultūras nama katlu mājas atklāšana

6. oktobrī Lēdurgas Kultūras namā tika atklāta katlu māja, kas turpmāk nodrošinās siltumu ne tikai kultūras namam, bet arī Lēdurgas bibliotēkai, pasta nodaļai, kā arī citu iestāžu un biedrību telpām. Svinīgajā atklāšanā piedalījās Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks Linards Kumskis, Lēdurgas Kultūras nama vadītāja Ilze Kļaviņa, kā arī iestāžu pārstāvji, kas ēku apdzīvo ikdienā, un būvprocesā iesaistīto uzņēmumu pārstāvji.

Pirms katlu mājas būvniecības darbiem par siltumu Lēdurgas Kultūras namā gādāja apkures katls, kas atradās ēkas pagrabstāvā, savukārt šobrīd jaunā katlu māja ir atsevišķa piebūve ēkai, kurā atrodas 2 granulu apkures katli un konteiners granulu uzglabāšanai.

Katlu mājas būvniecību finansēja kādreizējā Krimuldas novada pašvaldība, projekta kopējās izmaksas – 95 000 eiro. Projekta autors ir SIA “Inženiertīklu konsultāciju birojs”, būvuzņēmējs – SIA “Ekom serviss”. Projekts īstenots no šā gada marta līdz oktobrim.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv


Pasākumi