×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-08
Siguldā sāksies jauna sadales gāzesvada izbūve

Pirmdien, 11. oktobrī, akciju sabiedrība “Gaso” uzsāks jauna sadales gāzesvada izbūvi Šveices ielā Siguldā, lai uzlabotu gāzapgādes drošību visā pilsētā. Plānots, ka darbi norisināsies līdz 10. novembrim un notiks darbdienās no plkst. 8.00 līdz 18.00, brīvdienās būvdarbi nenorisināsies un tiks nodrošināta visu esošo darba tranšeju aizbēršana.

Gāzesvada trases lielāko daļu – 0,85 kilometra garumā – ieguldīs ar beztranšejas metodi, tāpēc būtiski traucējumi transporta, velobraucēju un gājēju kustībā netiek plānoti. Gājēju un riteņbraucēju kustība vietās, kur notiks gāzesvada savienošana, tiks novirzīta pa nodalītu joslu apmēram ik pēc 100 metriem 6 metru garā posmā.. Attiecīgi autobraucējiem šajās vietās būs braucamās daļā sašaurinājums pusē no braukšanas joslas. Darbs notiks pa posmiem līdz ar to ierobežojumi vienlaicīgi būs 3–4 posmos.

Pēc gāzesvada izbūves būtiski uzlabosies gāzapgādes drošība Siguldas pilsētā, jo gāzapgādes sistēma būs sacilpota. Tādējādi samazināsies iespējamie gāzes padeves pārtraukumi, veicot gāzesvadu rekonstrukcijas, vai iespējamos gāzesvada bojājumu gadījumos. Tāpat tas dos iespēju iedzīvotājiem šajā posmā nākotnē izmantot dabasgāzi ēku apkurei.

Darbus veiks AS “Gaso”, piesaistot uzņēmumu, kas veiks gāzesvada ieguldīšanu ar horizontāli vadāmo urbšanas metodi.

AS “Gaso” atvainojas par sagādātajām neērtībām!


© www.sigulda.lv


Pasākumi