×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 1. maijs
Šodien sveicam: Ziedonis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-18
Biedrības “r.a. “Siltumnīca”” organizētās aktivitātes skolēniem rudens brīvlaikā

Biedrība “r.a. “Siltumnīca”” piedāvā noslēdzošās projekta “Nāc, piedalies un uzzini!” aktivitātes – grupu nodarbības “Manu iespēju re-starts” jauniešiem vecumā no 13 līdz 18 gadiem 19. oktobrī, jauniešiem vecumā no 17 līdz 21 gadam – 20. oktobrī, savukārt jauniešiem vecumā no 21 līdz 25 gadiem – 21. oktobrī. Tāpat 22. oktobrī  plānots atkārtot pastaigu pilnmēness laikā pa Kubeseles dabas taku.

Grupu nodarbībās “Manu iespēju re-starts” jauniešiem būs iespēja iesaistīties jautrās aktivitātēs un pasākuma noslēgumā satikt savu spēka dzīvnieku. Pasākuma dalībniekiem ir jāņem līdzi savi instrumenti – grabuļi, zvārguļi, sitamie instrumenti.

Grupu nodarbības “Manu iespēju re-starts” norisināsies:

  • jauniešiem vecumā no 13 līdz 18 gadiem – 19. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 16.30 Krimuldas Tautas namā;
  • jauniešiem vecumā no 17 līdz 21 gadam – 20. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 16.30 Krimuldas Tautas namā;
  • jauniešiem vecumā no 21 līdz 25 gadiem – 21. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 16.30 Krimuldas Tautas namā.

Reģistrācija pasākumam norisinās šeit. Pasākumus varēs apmeklēt jaunieši ar sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu, kas apliecina izslimošanu vai vakcinēšanos pret Covid-19. Apmeklētājiem jāievēro visi valstī noteiktie epidemioloģiskās drošības pasākumi, tostarp jālieto sejas maska.

Savukārt 22. oktobrī no plkst. 21.30 līdz 23.30 biedrība “r.a. “Siltumnīca”” aicina uz pastaigu pilnmēness naktī pa Kubeseles dabas taku. Jauniešiem vecumā no 13 līdz 25 gadiem pastaigas laikā pilnmēness naktī būs iespēja izmēģināt jaunu brīvā laika pavadīšanas iespēju nelielās draugu grupās, apskatīt Kubeseles dabas un vēstures takas apskates objektus, kā arī veikt dažādus uzdevumus, sākot no 3 dažādu zaļo toņu atrašanas dabā, cilvēka radītu lietu atrašanas, dzīvnieku pēdu nospiedumu atminēšanas līdz mīklu minēšanai un dabai veltītu dziesmu sacerēšanai.

Paredzētais aktivitātes ilgums ir līdz divām stundām. Pasākuma apmeklētāji, lai izvairītos no drūzmēšanās, pastaigā tiks ielaisti ar nelielu intervālu.

Pieteikšanās obligāta, reģistrējoties pasākumam šeit.

Dalība projekta aktivitātēs ir bez maksas. Vietu skaits ierobežots!

Plašāka informācija, kā arī atsauksmes par iepriekšējiem projekta “Nāc, piedalies un uzzini!” pasākumiem apskatāma “r.a “Siltumnīca”” Facebook lapā vai rakstot uz e-pasta adresi r.a.siltumnica@gmail.com vai ziņu lietotnē “WhatsApp” uz numuru 26759878.

Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2021.–2023. gadam ietvaros.


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi