×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-22
Kultūrvietu darbības ierobežojumi līdz 15. novembrim

Lai samazinātu Covid-19 infekcijas izplatību, valdība apstiprinājusi izmaiņas rīkojumā par ārkārtējo situāciju, ieviešot stingrākus drošības pasākumus līdz 14. novembrim (ieskaitot). Apmeklētājiem tiek slēgtas kultūrvietas: muzeji, bibliotēkas, arhīvi, kultūras centri, brīvdabas estrādes, teātri, koncertzāles, kā arī vietas, kur tiek organizēti amatiermākslas kolektīvu mēģinājumi. Tāpat tiek pārtraukta gan publisku, gan privātu pasākumu norise. Siguldas novada kultūras iestādēs noteiktajā periodā klātienē nenotiks plānotie pasākumi.

Atcelta kultūras centra “Siguldas devons” plānotā 22. oktobra rokopera “Mauglis”. Savukārt pārcelta 26. oktobra spēlfilma “Nekur īpaši” un 29. oktobra  Mihaila Čehova Rīhas Krievu teātra viesizrāde “Graņonka”. Par biļešu atgriešanu vai precīzu norises laiku tiks sniegta informācija.

Ingrīdas Ivanes izstāde “Jūsu meklētā adrese neeksistē” un Inčukalna mākslinieku kopas dalībnieku izstāde “Emocijas” Siguldas Jaunās pils salonā arī nebūs pieejamas apskatei šajā periodā. Mālpils Kultūras centrā pārcelti Senioru dienai veltītais svētku pasākums, kā arī Kristīnes Kutepovas izstādes atklāšana, bet 31. oktobra Lēdurgas Kultūras nama plānotā “Spoku taka” – atcelta.

Vienlaikus atgādinām, ka amatiermākslas kolektīvu mēģinājumi klātienē ir atcelti.

Kultūras saturu mājsēdes laikā iesakām baudīt virtuāli, izmantojot Kultūras ministrijas apkopotos resursus tīmekļa vietnes sadaļā Ēkultūra. Tā papildināta ar jaunāko Valsts kultūrkapitāla fonda mērķprogrammas “KultūrELPA” ietvaros radīto saturu. Literatūras cienītāji aicināti lasīt e-grāmatas.“Siguldas devons” komanda turpinās iepazīstināt ar dažādiem saistošiem kultūras piedāvājumiem tiešsaistē, “Siguldas devons” Facebook lapā.

Aicinām būt saprotošiem un iecietīgiem, lai jau pavisam drīz atkal varētu satikties klātienē.

 


 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi