×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-22
Mūžībā devies bijušais Siguldas Valsts ģimnāzijas direktors Vilnis Trupavnieks

20. oktobrī mūžībā devies ilggadējs Siguldas Valsts ģimnāzijas direktors un pašvaldības “Siguldas novada Gada balvas izglītībā” laureāts Vilnis Trupavnieks (1949–2021), kurš 2017. gadā saņēmis Atzinību “Par mūža ieguldījumu” par ilggadēju un nozīmīgu ieguldījumu Siguldas novada izglītības attīstībā, vadot Siguldas Valsts ģimnāziju.

Vilnis Trupavnieks Siguldā strādājis 40 gadus un izmēģinājis visas pedagoga profesijas šķautnes – bijis gan sporta skolotājs, gan klases audzinātājs, gan direktora vietnieks, gan 21 gadu (1994–2015) – Siguldas Valsts ģimnāzijas direktors.

Skolas kolektīvs un līdzcilvēki Vilni pazina kā personu, kuram piemita ne tikai liela atbildības un pienākuma izjūta, vadot skolu, bet arī dziļa cilvēcība un sirsnība ikdienišķā saskarsmē un patiesas rūpes par ikvienu. Vilnis bija klātesošs katrā skolas dzīves stundā, minūtē un sekundē. Kolēģi atceras darbdienu agros rītus, kad visi – gan skolēni, gan skolotāji – steidzās uz pirmo stundu, jo pie durvīm allaž sagaidīja Direktors… Kavēt nedrīkstēja. Vilnis skolā vienmēr ieradās pirmais un bieži vien mājās devās pēdējais. Viņam bija svarīgi pašam ar savu klātbūtni pārliecināties, ka skolā viss ir kārtībā.

Nesavtīgās rūpes un ieguldīto darbu novērtējuši ne vien kolēģi, līdzcilvēki un novads, bet arī valsts. 2010. gadā Vilnis saņēmis augstāko apbalvojumu izglītībā, ko viņam pasniedza tā brīža Izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe.

Ikviens ir novērtējis un var novērtēt Viļņa darba sparu un ieguldījumu, kas sniegts izglītības sistēmas pilnveidē.

Siguldas novada pašvaldība izsaka visdziļāko līdzjūtību Viļņa Trupavnieka tuviniekiem un līdzcilvēkiem!


© www.sigulda.lv


Pasākumi