×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-22
Siguldas novada bibliotēkas piedāvātās aktivitātes lasītājiem

Lai rudenīgais, stingro ierobežojumu laiks kļūtu iedvesmojošāks un darbīgāks, Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļa aicina bērnus to pavadīt radoši. Tuvojoties valsts svētkiem, bērniem tiek piedāvāts izveidot apsveikumu kartīti “Latvijai 103. jubilejā”. To var izstrādāt, līmējot, krāsojot, rakstot, zīmējot vai citādi radoši izpaužoties.

Uzlabojoties epidemioloģiskajai situācijai valstī, Siguldas novada bibliotēkas Bērnu nodaļa lūgs bērnus viņu darbiņus nogādāt bibliotēkā, lai no tiem taptu izstāde “Mana mīļā Latvija”. No apsveikumiem tiks izkārtota Latvijas valsts kontūra, ko ikviens varēs aplūkot klātienē vai attālināti.

Savukārt, lai arī jauniešu un pieaugušu cilvēku auditorijai šis laiks būtu piepildīts un vēl nebijušu izziņu bagāts, Siguldas novada bibliotēka iesaka piedalīties aktivitātē “Lasi un dalies ar “Mājsēdes” atziņām!”. Interesenti ir aicināti raksturīgus citātus, dzejoļus un domu graudus no grāmatām, žurnāliem (ar atsaucēm) sūtīt uz bibliotēkas e-pasta adresi biblioteka@sigulda.lv. Bibliotēka ar iesūtītajām atziņām dalīsies sociālajos tīklos, tādējādi rosinot cilvēkus savstarpējai viedokļu apmaiņai un ieteikumiem par izlasītajiem informācijas avotiem, kurus noteikti būtu jāizlasa, lai stingrais mājsēdes laiks kļūtu pilnvērtīgāks un cerīgāks.


© www.sigulda.lv


Pasākumi