×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-11-01
Biedrība “Cerību spārni” aicina piedalīties logotipa izstrādes konkursā

Biedrība “Cerību spārni” izsludina pieteikšanos konkursam vienota logotipa izstrādei sociālajam uzņēmumam SIA “Visi Var” un organizācijai “Cerību spārni”. Šobrīd biedrībai un sociālajam uzņēmumam ir divi dažādi un atšķirīgi logotipi, kas jau ieguvuši savu atpazīstamību, taču biedrības pārstāvju vēlme ir abu šo logotipu vēstījumu integrēt vienā kopīgā un visaptverošā logotipā, kas labāk un veiksmīgāk izteiktu abu uzņēmumu kopīgo tēlu. Tāpat organizācijas pārstāvju vēlme ir loloto uzņēmumu atpazīstamību padarīt vienotu, cilvēkiem viegli uztveramu, nododot vēstījumu par labajiem darbiem saistošākā veidā.

 

Logotipā organizācija vēlas saglabāt divus nosaukumus – biedrība “Cerību spārni” un “Visi Var”. Tajā vajadzētu atspoguļoties šādām svarīgākām lietām:

  • cilvēks kā vērtība;
  • atšķirīgais var būt vienojošs;
  • cilvēks ar invaliditāti;
  • sirdsdarbs un cilvēkmīlestība;
  • empātija un iecietība.

Interesenti un radošās personas ir aicinātas piedalīties konkursā, iesniedzot savas idejas līdz 1. decembrim. Konkursa nolikums pieejams šeit. Papildu informācija, rakstot uz e-pasta adresi sanda.berzina@ceribusparni.lv.

Konkursa uzvarētājam tiks piešķirta balva – 300 eiro.

Nevalstiskā organizācija “Cerību spārni” un sociālais uzņēmums SIA “Visi Var”, kas nodarbojas ar ļoti būtisku un sabiedrībai nepieciešamu darbu – rūpējas par cilvēkiem ar invaliditāti, nodrošinot viņiem atbalstu, caur mūsu pakalpojumiem ik dienas dāvājot viņiem drošības un sirdssiltuma sajūtu. Biedrība “Cerību spārni” ikdienā sniedz daudz dažādu pakalpojumu bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem ar invaliditāti, kā arī viņu ģimenēm. Savukārt biedrības “Cerību spārni” sociālais uzņēmums SIA “Visi Var” veido un nodrošina darba vietas mazaizsargātajām sabiedrības grupām un īsteno cilvēku ar invaliditāti rokdarbu realizēšanu interneta platformā www.visivar.lv un divos veikalos Siguldā.


© www.sigulda.lv


Pasākumi